Baskı Devre Çıkartma Yöntemi

dostum su olayı detaylı anlatırsan seniriz
 
kardeş şu lazer yazıcı olayından bahseder misin?Ne gibi mekanik değişiklikler gerekiyo?gerçekten sonuç çok iyi.
 
sn. arkadaşlar baskı devre kuşe kağıda basıldktan sonra ütü yerine bu tür kimlik kaplama makinasıyla bakırın üzerine yapıştırıyorum baya uzun zamandır bu sistemi kullanıyorum.ama sıcaklık ayarı 170 derecelerin üzerinde olmalı bendeki 140 larda bikaç seferde bakırın üzerine iyice yapışıyor.herkese koaygelsin.
 
aslında elimin altıda olan bir makine sistemi deneyeceğim bakırlı pertinaks rahat bir şekilde geçebiliyor bakalım başarı oranı nasıl olacak
 
arkadaşlar eğer püskürtmeli yazıcılara sudan etkilenmeyen bir boya koyabilsek en süperi bu fakat bu sistemlerde denedim olmuyor.dış mekan baskısı yada iç mekan baskısı yapan bazı yazıcı mürekkepleri bu iş için çok uygun ama makinalar pahalı.
 
Yaklasik 3 yildir laminasyon makinasi ile, 2 yildir da fotokopi makinasi mekanizmasi ile prototiplerimi basiyorum. 0.25 mmlik yollarda nadiren sorun olabiliyor. Isi ayari 145 derece. Plaketi, baski ile vermeden once bir defa bos gecirip on isitma yapiyorum. Canpas laser etiketi veya migros vb marketlerin cikardigi dergileri kullaniyorum.
 
Esselâmû aleyküm

Laminasyon makinası ile güzel çıkıyor fakat fiyatları çok pahalı, lazer yazıcıdan laminasyon yapmayı düşündüm, hurda yazıcıya sıfıra yakın fiyat istedikleri için vazgeçtim. Katana hocam mekanizmanın resmini çekmeniz mümkünmü?.
 
arkadaşlar gerçekten şu baskı devre işine bi çözüm bulabilirsek çok iyi olur ütüleme işlemi artık ortadan kalksın bunun için hep birlikte fikirlerimizi sunabiliriz.lazer yazıcılardan kağıt yerine plaket geçirmekten bahsetmişti korkmazdesign arkadaş bu konuda biraz araştırdım yani bunu yapıp kullananlar var fakat teknik olarak yeterli bilgiye ulaşamadım.yazıcıya plaketi kağıt olarak nası algılatacaz sorusunun cevabını arayalım.farklı yöntem kullanan ve başarılı sonuç elde eden arkadaşlarda burada bilgilerini bizimle paylaşırlarsa seviniriz.
 
arkadaşlar merhaba: bildiğim kadarıyla bakır plakete baskı devre çıkarmanın en iyi ve en seri yolu serigrafi yöntemidir. bu yöntemle birim zamanda daha çok devre hazırlanıyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,177
Mesajlar
915,643
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst