bariyer

kart maliyeti ve parça sıkıntısını göz önünde bulundurursak. röleli sistem daha mantıklı.
bariyerlerin günde yüzlerce kez açıp kapandığını düşünürsek röleli sistem en mantıklısı.
ayrıca alınan bir sistemin bir süre sonra yedek parçalarını bulmak çok zor oluyor. ya kart imalatçısı imalatı işi bırakmış oluyor. yada bariyeri veren firmaya ulaşmak mümkün olmuyor.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sn. Veli
Kendi kartını kendin yapmayı denesen. Nette okadar çok pcb yapmayla ilgili konulr varki. 2 yılı geçik zamandır ben ütü ile plaket yapmayı kullanıyorum gayette güzel oluyor. :) Sn. Mustafa nın da dediği gibi akıllı röle kullansan daha iyi olur birisi kapatsa başka birisi var. Sen bence siteden LDmicro yu indir akıllı röle mantığıyla kendi devreni kendin yap. :p Pic 16f628 ile birsürü devre yaptım hemde ldmicro ile beklemediğinin üzerinde performanslı bir program. Yaptığım devrelerin hiç birisindede bir sorun olmadı. Tabiki ben pic ve devre için gerekli olan her şeyi yaptım. Üretici ve yararlı olalım, korkma herkez anasının karnında öğenmiyor ben pici internette öğrendim ;) ldmicro ile başladım,parsic kullandım şimdide proton ile birşeyler yapıyorum. Kolay gelsin.:)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst