bacalı çift esanşörlü

Katılım
26 Ağu 2008
Mesajlar
337
Puanları
1
Yaş
39
değerli dostlar bacalı çift esanşörlü kombi alcamne marka önerirsiniz 100metre karelik bir daire için. petek boyu şu an 6.5metre demirdöküm radyatör.birde bu demirdökümler kalsınmı yoksa değiştireyimmi saygılarımla.
 
24.000 kcl bir cihaz beretta vaylant buderus markalardan seçebilirsin bacalı degilde hermetik
 
bacalı değil hermetik al ve bütçenin ne olduğunu bilmem ama eonıomik olsun dersen vaillant'ın getirdiği protherm var gayet iyi yada baymak alabilirsin ha yok param çok iyisini alırım diyosan buderus veya viessman derim
 
kombi değişimi yapacaksanız yani bacalının yerine bacalı gibi ise tamam. Yeni gaz açılışı, yeni daire ise hermetik kombi almanızı tavsiye ederim. Öncelikle hem güvenlik, konfor ve gaz şartnamelerindeki değişimlerden dolayı. Size tavsiyem bu işin piri vaillanttır. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda 20kw. (17000kcal) bir kombi işinizi görür. Bu petek ölçülerine yoğuşmalı kombi size faydadan çok zararı olur. Vaillantta bulunan plus modelleri tercih ederseniz daha iyi olur. Ayrıca alternatif olarak ise gerek yedek parça ucuzluğu açısından gerek servis olarak (yeni sevis oluşumu var merkezi firmaya ait olan servis özel değil, vaillant gibi yani) immergas öneririm. Ayrıca peteklerinizde özellikle paslanma ve yıpranma sorunu yoksa dd petekler oldukça kalitelidir. Bu arada vaillant çok kalitelidir ama yedek parça fiyatları pahalıdır. Buderus ve viessman yedek parça fiyatlarıda vaillantla hemen hemen aynıdır. Piyasada bir çok parçasını bulamazsınız.
 
sa.verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Mevlam ilminizi artırsın, sevgi ve saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,477
Kullanıcılar
449,891
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst