Babalar gunumuz kutlu olsun

serkan_48

Üye dümdüz üye
Katılım
5 Ağu 2009
Mesajlar
13,942
Puanları
4,156
Yaş
43
Konum
Antalya
Tum babalarimizin babalar gunu kutlu olsun. Saglik ve mutluluklar diliyorum. Baba olmayanlar ve baba adaylari icinde bu duyguyu tatmalarini diliyorum ve acil tarafindan baba olmalarini istiyorum..

Foruma girdim baktim mutlaka @binbaşı abim bu konuyu acmistir dedim @by lent , @Öğretmen27 , @YaşlıUzman , @silvestir @tekin126 @omertek , @bayro0 , @c.berkan , @yolgezer74 , @window_s , @MAIN_LOOP arkadaslarim begenmistir dedim.

@KAZIMUGUR yorum yapmistir demistim. Baktim binbasi abim konuyu acmamis ben acayim dedim. Iyide ettim. Yoksa yakarim bu forumu yakarim. Yilda bir gunumuz var ondada yazmayalim mi?

Ismini unuttugum arkadaslarim varsa affola aslinda forum uyelerimizin hepsini burada anacaktim ama şimdilik 319854 ( uc yuz on dokuz bin sekiz yuz elli dort ) uyenin ismini yazmak zor olacakti. Eminim anlayisla karsilayacaklardir. :);):(:mad::confused::cool::p:D:eek::oops:o_O:rolleyes:
 
Son düzenleme:
Sabah sabah kendimi forumdaki işime fazla kaptırdım,belki o yüzden sn.Serkan_48.:)Geceden de yazmayayım erken olur diye düşünmüştüm.Tüm babaların babalar gününü kutluyorum.

Google bile babalar gününe özel jest hazırlamış,anneler gününde de yaptığı animasyona çok benzer.:)Az önce bunu çok dikkatli baktığımda farkettim.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
babalar gunu kutlu olsun ben şehir dışındaydım ceptende gırmeyı sevmıyorum bugun sabah ilk işim babam 90 yaşinda ağabeyımın yanında onu aradım tek uzen yanı hedıye gondermıştım kargocu goturmemış daha ona kızdım oğlum aradı aslında boyle aktıvıteler kaldı eskıden dını bayramlarda arar sorar el operdık şımdı dını bayramlarda nereye tatıle gıderız onun planı hesabı yapılıyor doğum gunune oldum olası karşıydım bu sene benım haberım olmadan surprız doğum gunu yaptılar bana herşeyı hazırlamışlar benım hıçbirşeyden haberım yok evde otururken anı baskın mısafır sanıyorum bır baktım pasta uzerınde mumlar doğum gunun kutlu olsun yeğenler oğlum kim varsa herkes eve doldu evde o an saydım 22 kişi vardı boyle şeyler mutlu edıyor insanı bundan sonra bende doğum gunune karşı değılım :) babalar gunude aynı değıl ama yakın hıç değılse hatırlanmak guzel o gunde herkesın babalar gunu kutlu olsun
 
baba.jpg
 
sağol üstat, da ben bu aralar kafam bozuk olduğu için pek hatırlayamadım. 1 ayda 2 işe girdim. birinden kovuldum-kovulmasa idim ben istifa edecektim. öbüründe karşı taraf toptan battı:)
şimdi işte sınava çalışacak psikolojim yok. başka bir iş yerinden haber bekliyorum. öyle gidiyorum işte.
ha bir de elime kysho japan marka bir teyp geçti.fx-2k model.içi komple soğuk lehimdi ve ben soketleri karıştırdım. şimdi sadece amfisi çalışıyor yazılım start almıyor. ona da kafayı taktım. böyle de aux oldu ama spectrum analyzer ve ekolayzer haşat. elinde bu meretin datası olan varsa babalar günü hediysi niyetine bana atsa çok makbule geçerdi:)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,974
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst