Bütün inverter ve sürücülerin arıza kodlarını tek kitapta toplasak?

o zaman ınverterler konulu bır baslık acarsanız emınım herkes elınden gelenı yapar
 
oda iyi olur güzel olur ama asıl ihtiyaç burda bence sayın yöneticim ünal abinin dediği gibi sürücüler hakkında (arızaları kullanım kılavuzları) bı sayfa açabilirseniz çok faydalı olucaktır üye olan her kişi dosyayı indirip kullanabılır..teşekkürler
 
Selamlar arkadaşlar bu konuda bende yardımcı olabilirim sizlere fakat dökümanları sizlerinde yazdığınız üzere nasıl veya kime göndericez.Bende mevcut olan markalar SCHNEİDER-ALLEN BRADLY-DELTA-SIEMENS.
 
yönetici arkadaştan bır ses cıkmadı eger bı sayfa acar yada bıze yardımcı olursa hep bırlıkte paylasımlara baslycaz ınsallah herkes elındekı ımkanı paylasırsa ıyı olur... bende bır yumurta var sende bır yumurta bendekı yumurtayı sana sende senın yumurtanı bana verdın noldu sende 1 yumurta bende 1 yumurta.. pekı bende 1 bılgı var sende 1 bılgı sen bana senın bılgını verdın ben sana benım bılgımı verdım noldu sende 2 bilgi bende 2 bilgi ;)
 
çok faydalı ve yerinde bir fikir.herhangi bir upload sitesine yükleyip paylaşımda yapılabilir ama hepsi bir arada olsa çok müthiş olur.bu bilgileri toplayıp pdf gibi bir formata genel sunum gibi yapabilecek arkadaş çıkarmı acaba?
 
ben çalıştığım firmada tekniker arkadaşların manual içinde kaybolmamaları içn sadece arıza kod sayfalarını alıp kaydediyorum. bu da arıza ararken onlara çok faydalı oluyor. bu konuda her türlü desteği veririm. ayrıca komple manual eklemek için linkteki sayfayı kullanabilirsiniz.


Genel Motor Sürücüleri Forum KontrolKalemi.Com

arıza kodlarının pdf lerini hem linkteki sayfaya eklenir (markaya göre), hem de motor sürücüleri bölümünde tek bir başlık altında toplanırsa daha faydalı oalcaktır. ben motor sürücüleri bölümüne "tüm sürücülerin arıza kodları" başlığını açıp eklemelere başlarım. sizlerde desteklerinizi esirgemezseniz çok faydalı bir iş yapmış oluruz.

saygılar...
 
bu işi yapılacaksa tam yapılsın bır cok ınvertor kıtabı ıngılızce ve zor oluyor _??? benım fıkrım bu
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst