AYRI SAYACI OLMAYAN DAİREYE REGÜLATÖR TAKILIR MI?

Alaattin34

Üye
Katılım
12 Şub 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
33
Arkadaşlar Merhaba,
Oturduğum site halihazırda şantiye elektriği kullanıyor.Dairelerin kendine ait sayacı yok gördüğüm kadarıyla sadece sigortaları var.126 dairelik sitenin de 60-70 dairesi dolu.Gelen şantiye elektriği de haliyle yetmiyor.Voltaj düşüklüğünden dolayı kombi, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi sürekli uyarı veriyor.Benim sormak istediğim şey ise daireme ait ayrı bir sayaç olmadan 160-240v regülatör ile bu sorunu çözebilir miyim? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
regülatörün takılmaması için bir sebep yok ancak voltaj sürekli düşüyorsa regülatör de ne kadar yararlı olur tartışılır şantiye panosundaki sigortalarda sürekli atıyordur sanırım aşırı yüklenmeden.biran evvel normal Şebeke hattına geçmekte yarar var kolay gelsin.
 
regülatörün takılmaması için bir sebep yok ancak voltaj sürekli düşüyorsa regülatör de ne kadar yararlı olur tartışılır şantiye panosundaki sigortalarda sürekli atıyordur sanırım aşırı yüklenmeden.biran evvel normal şebeke hattına geçmekte yarar var kolay gelsin.
Cevabınız için teşekkür ederim.1 buçuk yıldır oturuyorum bu dairede.İlk başlarda site kalabalık değilken böyle sıkıntılar yaşamadık ama zamanla elektrik sistemindeki defolar açığa çıkmaya başladı.Dediğiniz sigorta atmalarını yaz boyunca yaşadık klimalardan dolayı.İş öyle bir raddeye geldi ki sitenin ortak sayacı yandı.Sitenin kendisine ait trafo için kazı çalışmaları başladı umarım kısa zamanda şebeke hattına bağlanırız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,302
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst