Ayedaş prosedürü

erdoganca

Üye
Katılım
8 Haz 2007
Mesajlar
46
Puanları
1
Yaş
39
sayın arkadaslar,
bir konuda yardıma ihtiyacım var.şimdi mevcut işyerini, yeni alınan bir yere taşıyacagız.bu yeni yer için şirket sahibi ayedas a verilmek üzere proje çizilmesi ve onaylanması gibi bir takım istekleri oldugunu söyledi.ben daha önce hiç ayedasla iş yapmadım.sizde daha önce bu konuda hazırlanmıs proje varsa paylabılırmısınız.bu yenı projede neleri çizip göstermek gerek.kabul olayları nasıl olacak.bi yardım ederseniz sevinirim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kardeş daha önce proje çiizmediysen kolay bişey deil odaya kaydın olması gerekiyor
 
çizimler falan varsa sende paylasırsan sevinirim...
 
çizimler falan varsa sende paylasırsan sevinirim...

Proje örnekleri sitemizde var hemde birsürü en son 3 tane porje ben paylaşmıştık keşifleriyle birlikte.

Şirketin yer değişiminden bahsetmişsiniz. Yeni yerindeki projesi çizilecek bunun smm mühendisi onayı ve emo onay kısmı varki. Onay bedeli var neticede smm bunu halleder siz kendinizi yormayın. Ancak EİDAŞ mevzusunu anlamadım Elektrik iletimin bu işle alakası ne? Dağıtım şirketi onaylar projeyi bizim bölgede SEDAŞ mesela (Sakarya Elektrik Dağıtım).
 
işte bizde de ayedaş (anadolu yakası elektrij dagıtım)
 
bir de ben projelere baktım ancak bulamadım.projeleri bulmama yardımcı olursan sevinirim.
 
SMM belgeli taahhüt işi yapan elektrik mühendislerinden fiyat alın. İşyeri içeriği ve alanı m2 olarak isteyecekler. Çizim ve onay bedelini sorup öğrenin. Çiziminden çok onay bedeli tutacaktır. O yüzden uğraşmayın. Bu firma proje ve onay işini anahtar teslimi size halleder.
 
benı yonlendirebilirmisiniz o firmaya
 

Forum istatistikleri

Konular
127,955
Mesajlar
913,894
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst