Ayedaş prosedürü

sayın arkadaslar,
bir konuda yardıma ihtiyacım var.şimdi mevcut işyerini, yeni alınan bir yere taşıyacagız.bu yeni yer için şirket sahibi ayedas a verilmek üzere proje çizilmesi ve onaylanması gibi bir takım istekleri oldugunu söyledi.ben daha önce hiç ayedasla iş yapmadım.sizde daha önce bu konuda hazırlanmıs proje varsa paylabılırmısınız.bu yenı projede neleri çizip göstermek gerek.kabul olayları nasıl olacak.bi yardım ederseniz sevinirim

Erdoğan Bey Merhaba,
Ayedaş ve benzeri elektrik dağıtım firmalarına enerji talep dosyası verebilmeniz için muhatap numaranız olmalı,
15kw' a kadar teknisyenler, 40kw' a kadar teknikerler, 50kw' a kadar elektrik öğretmenleri talep dosyası için muhatap numarası alabilirler,
Elektrik Mühendisleri ve Elektrik-Elektronik Mühendisleri ise sınırsız güçte (GigaWatt) proje ve talep yetkisine sahiptirler..
Eğer bu yetkilerden birine sahipseniz proje çizimi konusunda, değilseniz proje ve onay konusunda Ayedaş-Enerjisa ile ilgili tüm işleriniz için yardımcı olabiliriz..
Aşağıdaki web sitesinden bize ulaşabilirsiniz..
www.alkinmuhendislik.com
İyi çalışmalar dilerim..
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Yeni iş yerinizin stadüsü ne olacak? normal iş yerimi sanayimi veya ağır sanayi tipimi? Açacağınız talep gücü kaç kw olacak iş yerinizin tesisatı hazırmıdır? Önce bunların hazır olması kullanacağınız makine malzemelerin yerleri tesbit edilip ona göre proje hazırlanarak talep açılır. Talebinizi yetkili elektrikçiler tekniker ve mühendisler açarlar.
 
Erdoğan bey mesaj yazalı 10 sene geçmiş :D Mesajlara cevap yazan arkadaşlar buna dikkat etse iyi olur.
Erdoğan bey sektör değiştirmiş, başka ülkeye gitmiş hatta hakkın rahmetine kavuşmuş dahi olabilir.
Benzer sıkıntıyı yaşayan meslektaşlara örnek olsun diyorsanız başka ama ölmüş konuları diriltmeye çalışmak bence pekte hoş değil.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst