Aydınlatma Yardım

ulaşamıyorum. markası ALTEZ.

şu linkteki bilgilerden ulaşmayı denediniz mi? Altez Elektronik Aydnlatma San. ve Tic. Ltd. ti.

eğer size destek vermiyorlar ise elinizdeki ALTEZ kitin modelini (örneğin AC3 13, ya da AC3 33 gibi) bana yazın size gerekli bilgiyi vereceğim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ve kaç watt lık gücü 1 saat veya 3 saat yakacağınıda belirtilmemiş. 4x18w lık armatürün acil durumda 2x18w lık kısmı yanacak. artık yapmam gereken armatüre bir gün boyunca enerji verip sonra ne kadar yanacağını gözlemlemek olacak sanırım en sağlıklısı bu.
 
ben burayı inceledim fakat acıklayıcı değil. burada kullandıkları kit AC4 yani bunlar armatür içinde montajlı halde geldi. pil olarak da 4 tane 1.2v 1700mah takmışlar

Verdiğiniz bilgilere göre kullandığınız kit 1 saatlik ve sadece tek lamba çalıştırmak için uygundur.

Teknik bilgiler ile uygulamada farklılık yaşayabilirsiniz :) yani 1 saat yanmaz ise şaşırmayın.
 
Merhaba elk. projesini yapmakta olduğumuz Kadir topbaş spor kompleksi projesi için 1x18W plc downlight, 2x18W plc downlight, ATY 4X14W ve 400W asimetrik projektör ve ya muadili ürünleriniz adet bazlı proforma faturasını gönderebilecek olan varmı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,586
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst