Aydınlığı Müzikle Şenlendirin.

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,197
Puanları
3,256
Konum
BURSA
1yaEN1.png
ogqVOk.jpg
pgMnnm.jpg


Özellikle LED teknolojilerinin gelişimiyle ev tipi ampullerde de ilginç uygulamalar görmeye başladık.Akıllı telefon uygulamasıyla kişisel tercihlerinize uygun renk değiştiren Philips Hue bunlardan biriydi örneğin.Şimdi de Sony,ampule Bluetooth destekli hoparlör eklemek gibi yeni ve yaratıcı bir yaklaşım getirmiş.

İlk olarak Japonya’da satılamaya başlanan bu yeni ürün,taktığınız yerden etrafı aydınlatmanın yanı sıra Blutooth ile eşleştirdiğiniz herhangi bir cihazdan gelen müzük yayınını da odanıza yayabiliyor.Üstelik elektriğini de duydan aldığı için adaptör bağlama veya şarj etme derdi de yok.

Akıllı telefonlarla uyumlu olan bu uygulaması sayesinde ışık miktarını da yine uzaktan ayarlayabildiğiniz söyleniyor.Böylece siz de lüks otel ve resroranlarda olduğu gibi evinizin tavanından tatlı tatlı müzik yayını yapabileceksiniz.Bu ürünün yurt dışı satış fiyatı yaklaşık olarak 199 dolar olarak belirlenmiş.
http://gizmodo.com/sonys-new-led-bulb-is-also-a-bluetooth-speaker-1703838207

Alıntıdır.Kaynak:

Bilim ve Teknik,Aylık Popüler Bilim Dergisi,Haziran 2015,Yıl 48,Sayı 571,Sayfa 15,Ctr+Alt+Del,Aydınlığı Müzikle Şenlendirin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,951
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst