Avrasya Elektrikli ve Mekanik El Aletleri Fuarı / İstanbul Fuar Merkezi(26-28H)

elektrofizikci

Usta Üye
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
1,185
Puanları
181
Yaş
39
Fuar Tarihleri:26.06.2014 / 28.06.2014
Organizatör:Türkel Fuarcılık A.Ş.
Telefon:(212) 284 23 00
Web Sitesi:Eurasia Expo Tool Powered by Mitex - Mekanik ve Elektrikli El Aletleri Fuarı



Avrasya Bölgesinin Tek ve En Kapsamlı Mekanik ve Elektrikli El Aletleri Platformuna Davetlisiniz…

Eurasia Expo Tool Powered by Mitex, mekanik ve elektrikli el aletleri ve yardımcı elemanları Fuarı, 26-28 Haziran 2014 tarihleri arasında Istanbul Fuar Merkezinde (IFM) kapılarını açacaktır.

Eurasia Expo Tool fuarının ana organizatörü Türkel Fuarcılığın, Rusya’nın en büyük ve dünyanın sayılı el aletleri ve ekipmanları fuarı Mitex’in organizatörü Euroexpo ile yepyeni bir ortaklık içine girerek fuarın adı Eurasia Expo Tool Powered by Mitex olarak yenilenmiştir. Bundan böyle; ortaya çıkan müthiş sinerji ile Avrasya bölgesinin bir numaralı mekanik ve elektrikli el aletleri platformu olma yolunda daha da emin adımlarla yürüyecektir.

19 ülkeden 550 katılımcısı, 20.000 m2 lik sergi alanı, yıllık 10.000’nin üzerinde profesyonel ziyaretçisi ile Mitex Moskova fuarı, hiç şüphe yok ki, Rusya’nın en büyük alet ve ekipman fuarıdır. İki güçlü organizatörün yapmış olduğu bu ortaklık ile Eurasia Expo Tool Powered by Mitex fuarının, Avrasya bölgesindeki en kapsamlı ve rakipsiz el aletleri fuarı olması kaçınılmazdır.

Bölgenin tek ve en kapsamlı mekanik/elektrikli el aletleri ve yardımcı elemanları sektörüne hitap eden Eurasia Expo Tool Powered by Mitex fuarı; Türkiye, Çin, Tayvan, İtalya, Almanya başta olmak üzere daha birçok ülkeden milli katılım ve münferit olarak 150’nin üzerinde katılımcıyı tek çatı altında toplayıp, katılımcıların; inşaat, otomotiv, imalat, mobilya, sıhhi tesisat, D.I.Y (Kendin Yap) gibi mekanik ve elektrikli el aletlerinin kullanıldığı daha birçok sektörden yerli ve yabancı yaklaşık 10.000 ve üzeri profesyonel ziyaretçi ile bir araya gelerek yeni iş bağlantıları kurmalarını hedefleyen profesyonel bir iş platformudur.

Mekanik ve elektrikli el aletleri pazarı farklı sektörlere bağlı olarak gelişen bir pazardır. Özellikle inşaat, otomotiv ve imalat sektöründeki büyümeler taşınabilir el aletleri pazarını doğrudan etkilemektedir. Son yıllarda Türkiye ekonomisinin de lokomotiflerinden olan bu sektörlerin gelişimi, doğal olarak ilgili pazarı da olumlu etkilemiştir. 2010 ve 2011 senelerinde mekanik ve elektrikli el aletleri pazarında %20’nin üzerinde bir büyüme kaydedildiği söylenebilir.

Buna ek olarak, yapı marketlerin sayısının hızla artmasına bağlı olarak “Kendin Yap (D.I.Y)” pazarı da hızla gelişmektedir. Hafif Hizmet kullanıcılarını kapsayan “Kendin-Yap (D.I.Y)” sektörü, son 10 yılda çok hızlı bir büyüme kaydetmiştir. Benzer bir talep, bahçe aletleri pazarı içinde söz konusudur. Tüketici bilinçlenip talep arttıkça pazarın daha da büyüyeceği öngörülmektedir. Hobi amaçlı el aletleri sektörünün yıllık hacmi bahçe ürünleriyle birlikte 250 milyon liraya ulaşmaktadır.

Daha fazla bilgi için:
Fuarın web sitesi : www.euarasiaexpotool.com
Genel Talepler : [email protected]
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst