Automation Studio v5.6

automation studio 5.6 ne zaman upload edilecek? acilen olsun lütfen. build hatası veriyor ve internette heryere baköaöa rağmen bulamadım çözümü
 
automation studio 5.6 nezemn gelecek? çok lazım acil lazım. eskisinin bulid hatasını ortadan kaldıramadım. lütfen hemen upload edin.
 
arkadaşlar bu prpgram nasıl ındırecez türkçesi yokmu
 
library açarken hata veriyor çözümü bulabildiniz mi acaba ?
 
Automation studionun eğitim videolarına sahip olan var mı acaba?
 
kullandıgınız program yanlış hatırlamıyorsam internet explorer 6 haricinde kütüpanesini kullandırmıyor

bende bir ara yuklemistim kütüphane için ie6 sart

bilginize
 
Automation Studio programı sadece iexplorer 6 da düzgün çalışıyor. Oda xp sp 2 demek daha yeni işletim sistemlerinde. Şayet 5.0 yüklemişsen buildir kısmı çalışmaz. v5.2 yüklediysen kütüphaneyi dahi açamazsın. XP sp3 ve daha güncel işletim sistemlerinde ie7 yi kaldırmak imkansızdır. ie6 için emulatör arasanda bulamazsın. Tek çare bilgisayara format atıp eski siteme dönmektir.
Aslında v5.3 ve daha yukarısını kırmak artık namus meselesi gibi bir şey oldu. Fakat full program veya demo indirecek bir yer yok . Rus sitelerinde full programı upload edin biz kıralım diye çağrı yapılıyor ,fakat kimse göndermiyor.
Bu şartlar altında başınızın çaresine bakın ;)) kolay gelsin.
 
isodan kurdum. Gerekli ayarlamaları yaptım. program açıldı. Kütüphaneyi de oradan indirip kurdum. sorunsuz çalıştı. Fakat kaydettiğim dosyaların açılmasında sorun çıkartıyor fakat simulasyonun çalışmasında veya kütüphane yüklemesinde herhangi bir problem yok. Daha iyi bir çözüm bulabilen arkadaş varsa paylarırsa sevinirim. (İşletim sistemi xp sp3.)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
automation studio library'sine ulaşmamız mümkünmüdür arkadaşlar? Program mevcut elimde ancak kütüphanesine nasıl ulaşabilirim bilmiyorum. yardım edecek arkadaşlar olursa sevinirim.


automation studio 5.6 elinizde mevcut ise paylaşa bilir misiniz
 
arkadaşlar çözüm basit..program yanlızca windows xp explorer 6 ile sağlam çalışıyor.xp den başka bir işletim sistemi kullanıyorsanız "virtual pc 2007 (windows XP mode) pcnize yükleyin.daha sonra bunu kullanarak bir cd den xp kurun (pc de aynı anda 2 işletim sistemi olacak). daha sonra kurduğunuz bu sanal xp ye automation studio programını yükleyebilirsiniz."BUİLDER HATASI" vermez. adszpsg.jpg
 

Ekli dosyalar

  • masaüstü.jpg
    masaüstü.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 81

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst