Autocad Yangın Sistemleri projesi

darkness12

Üye
Katılım
14 Ara 2008
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
36
Bir Hastanede Yangın Algılama & Yangın Söndürme Sistemlerinin Projelendirilmesi

Bu konuyla ilgili elinde döküman olan var.Paylaşırsa çok makbule geçer.
 
Elinde herhangi bir yangın algılama ve yangın söndürme autocad çizim olan varsa paylaşırsa oda iyi olur.Koskoca sitede herhangi bir proje firmasında çalışmış kimse yok mudur?
 
ya belki dediğinde haklısın koskoca sitede birileri koyabilir ancak proje firmasında çalışan koyamaz sonra o siteye ekleyen kişiye kanuni işlem yapılır.Yani her projeyi yayınlayamazlar
 
Son düzenleme:
Merhaba,
Fabrikamızda NOTIFIER marka AFP-400 panel ile birlikte kod ve sayılarını aşağıda verdiğim ürünleri kullanıyoruz. Bildiğim kadarıyla alarm sistemimiz analog, bozuk olan dedektörlerimizin yedeklenmesi için Notifier ürünleri satan bir firmayla görüştüğümde söz konusu ürünlerin üretimde olmadığını, yerine de başka bir yeni model dedektör öneremediklerini söylediler ve sistemi tamamen konvansiyonel sisteme döndürmeyi önerdiler. Fakat ben sistemi tamamen baştan kurmak yerine sadece dedektörleri değiştirerek işimi çözebileceğimi düşünüyorum ancak ne marka ve model kullanacağım konusunda emin değilim. Notifier dışında bir markanın dedektörlerini mevcut dedektörlerimizle değiştirmem mümkün mü? bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Pull Station NBG-12LX 17 Adet
Insulator ISO-X SLC 21 Adet
Alarm Horn H12/24 10 Adet
Smoke Sensor FSP-751 18 Adet
Smoke/Thermal Sen. FSP-751T 7 Adet
 
Arkadaşım bende var var da yayınlayamam yasak :) ama öğret dersen öğretiyim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst