AutoCad Elektrik Proje Çizimleri

elinizde hastane projesi varsa eklerseniz çok sevinirim. paylaşım için teşekkürler.
 
Son düzenleme:
paylaşımlarınız çok güzel elinizde cami elektrik projesi varmı gönderirseniz sevinirim
 
arkadaşlar merhaba bu okula ait elektrik yda mekanik atelyesine ilişkin elektrik projesi falan yok mu varsa bana yardımcı olur musunuz? yani demeye çalıştığım farklı proje örnekleri....
 
Arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim,Elinizde hiç park bahçe aydınlatma projesi var mı??şimdiden teşekkür ederim.
 
arkadaşım bende acemi olarak proje çiziyorum. Proje çizmesini buradan öğrenmen zor, arkadaşların gönderdiği projeleri incelersen eğer, elektrik bilgisinede sahip biri isen biraz çözümlersin fakat daha ilerisi için ciddi yardım alman lazım bir müddet.
 
Arkadaşlar elektrik proje çizimini öğrenmek istiyorum.Okulda Autocad dersi aldık yalnız elektrik projelerine dair bir şey görmedik.. Bana, Autocad de nasıl çizildiğini öğretebilecek dökümanlar varsa elinizde gönderirseniz sevinirim.
 
sıfırdan bir bina proje anlatım videosu olan arkadaş varmı.yani istediğim şu.5 katlı bir bina yapılacak .bu bina için yapılacak başlangıçtan bitişine kadar tüm proje adımları ve çizilen projelerin olduğu bir bilgi kaynağı arıyorum.olan arkadaşlar varsa bizimle paylaşırmı lütfen
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,849
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst