Audio konuşma cihazı bağlantı şeması?

es 102 bağlantı şeması lazım arkadaşlar
 
supersarj;

dıyafon sıstemınden harıc bır zıl tak sende komsuna

he yok ılla dıyafonun ıcınde olsun dersen dıyafonun takıldıgı duvarı dıyafondan tasmayacak sekılde kır ve o zılı bulundugu kabınınden cıkar duvarın ıcıne hoparloru dıyafonun alt kısmına bakacak sekılde yerlestr pratık ve kesin cozum olacagını dusunuyorum :)

süper cevap mükkemmel çözüm
 
evimde sa 201 bir kapıcısız iki zilli cihazım var dişarıdan çalınca ayrı ses içeriden çalınca ayrı ses veriyor ben dışarıdan çalan sesle içeriden çalan sesi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilecegiğimi anlatabilirseniz sevinirim teşekkürler
 
arkadaşlar audio kapıcısız konuşma sistemının bağlantı şeması lazım ban 002020 kod numarası
 
evimde sa 201 bir kapıcısız iki zilli cihazım var dişarıdan çalınca ayrı ses içeriden çalınca ayrı ses veriyor ben dışarıdan çalan sesle içeriden çalan sesi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilecegiğimi anlatabilirseniz sevinirim teşekkürler
dış ve kapı zil butonlarının yerlerini değiştir ;)
 
slm arkadaşlar ben audıo 002020 santralden almdım ben bağlantı semasından bir anlayamadım baglatacak adamda bulamadım bunun görsel veya videosunu bulabileceğim bir yer varmı yada bana tarif edebilecek bir kimse varmı
 
AS 200E, AS 200 Y serisi konuşma cihazı bağlantı şemaları ektedir.
bahsedilen bu audio santralda 4 boş olmak üzere 1 den 6 ya kadar ve 14,15,16 ve 17 ye kadar klemens var.
Şubede ise 1 den 4 e kadar ve bir tek de zil klemensi var.
Konuşma panelinde 2 adet kapı hoparlörü ve 1 ortak uç var. ayrıca 1 ve 6 klemensleri var. bağlantı nasıl olmalı.
Bu konuda ayrıntılı şema bilen varsa yardımcı olurmusunuz?
 
Arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama bilgi almak istiyorum. Bilen arkadaşlar varsa ve yardım edebilirse sevinirim.

Bizim binamızda audio gdm 1105 kodlu görüntülü diyafon ürünü var. Annemin işitme problemi olduğundan zil sesi çok yetersiz geliyor. Bunun için evde kablo dolaştırmadan ve uygun maliyetli bir çözüm arıyoruz.

Kablosuz zil modelleri bu amaçla iyi bir çözüm olarak öne çıkıyor. Hem istediğin odaya taşıyabilme hemde ışıklı olan modelleri oldukça güzel. Lakin bu konuda teknik desteğe ihtiyacımız var. Ekte kullandığımız modelin bağlantı şeması mevcut.

Öğrenmek istediğim aşağıdan ve yukarıdan zile basıldığında hangi pinlere kaç volt geliyor? Memlekette olmadığımdan kendim ölçemiyorum. Gitmeden önce gerekli tertibatı alıp uygulamak istiyorum. Bunun içinde teknik bilgiye ihtiyacım var.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

  • diyafon bağlantı.png
    diyafon bağlantı.png
    93.8 KB · Görüntüleme: 110
CEBE62C7-53DF-4E41-8243-C85ECB47A963.jpeg
4B07FBDD-DECD-4641-8693-114795E2B275.jpeg


merhabalar benim daireminde sorunu var sokak kapisindan diger dairelerin ziline basinca bizim zilde çalıyor ama normalinden biraz daha kısık seste bunu nasıl duzeltebilirim ve son olarak tesisati ethernet kablosu ile cekilmis !!
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst