Audio As 202 Ses sorunu

ExFactoR

Üye
Katılım
15 Nis 2009
Mesajlar
14
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar..

Biraz önce forumda bazı verilere ulaştım fakat sorunumu hala çözebilmiş değilim.. Audio kapıcısız 2 dairelik zil sistemi var.. Ortalama 1 yıldır bu sistemi kullanıyoruz.

Sorunum ise,
Şuan zil kapı girişinde ve kapı ile salon arasında kapı olduğu için zili çoğu zaman duymuyoruz. Kapı girişinde bulunan devreye baktığımda üzerinde bir potansiyometre olduğunu farkettim. Acaba bu sesi mi açıyorum dedim ve sağa sola çevirerek denedim fakat hiçbir değişiklik göremedim..

Bunun haricinde başka bir zil alıp devreye ek olarak bağladım fakat bu sefer de Alt kata gelen 1 kişi alt katın ziline bastığında, bazen bizim zilimizde çalıyor.. (Biz üst kattayız.)


Ses sorununu halletmem için kapı girişindeki devre üzerinde bir değişiklik yapabilmek mümkün mü yada başka bir seçeneği var mıdır ? Şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi günler..
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Üst dairede kulladığınız diafona parelel bir diafon bağlamanız sizin işinizi çözecektir.
 
aynı sorunu bende yaşadım daire içerisindeki mevcut zil uçlarını söktüm ve yerine billi zil takarak problemi çözdüm.
 
AUDIO bölge bayisiyim şubenin içinde ses ayar vida olmazı lazım + DÖNDÜRÜRSEN sorun çözülür
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,913
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst