ATyS C20 Transfer Şalter Kurmuyor

myres

Üye
Katılım
23 Mar 2011
Mesajlar
14
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba,

Elimde ATİ 1250A socomec marka otomatik transfer şalteri vardı. Arıza sebebi ile ATyS C20 transfer şalteri ile değiştirdik.Tüm bağlantıları manual kitapçığına göre uyguladık. Test aşamasında şebekeden elektriği kestiğimizde jeneratörü çalıştırdı fakat şalter kurmadı. Eski otomatik şalter de bu şekilde arıza veriyordu. ATİ 1250A SOCOMEC transfer şalteri sağlam olabilir, arıza başka yerden kaynaklanabilir mi ?

Bu arada yeni taktığımız ATyS C20 şalteri bazı denemelerde FLT PoS (pozisyon hatası) verdi. Kitapçığı okuduğumda pozisyon numarası yanlış girilmiş veya yanlış pozisyondasın tarzı birşey yazıyordu. SETUP MENU'de Pozisyon numarasının belirlendiği parametre seçeneklerinden 0-2-3 herbirini denedim. başlangıç olarak Şebeke pozisyonunda başladım. saygılarımı sunarım

Bir de çokfazla elektriği açıp kapattık ups arıza gösterdi sonradan kendine geldi bu yüzden denemelerim kısıtlı oluyor.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Socomec'ten teknik destek almanızda yarar var.
 
Aldım teşekkür ederim. Frekans toleransının %5 olduğunu, eğer jeneratörden 52,5Hz den yüksek frekanstan fazlası gelirse kontağın açmayacağını sistemi korumaya alacağını söyledi. Tolerans değerini %9'a kadar çıkarıp çıkış frekansını da ölçerek tekrar deneyeceğim. sonucu buradan bilgilerinize sunarım.
 
bizde de var atys 20 den kataloğu yok sizde varsa bana yollayabilirmisniz nette pek açıklalalı bulamadım.
 
ben de de 630 a secomek atys var jenerator start kontak ucları kapalı .bana acık kontak lazım .role koydum bu sefer de arıza[FAULT] verıyor .Yardımcı olabılecek varmı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,306
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst