Atv 71 Türkçe Kullanma Klavuzu

meraba arkadaslar gercekten atv 71 ın turkce kullanım kılavuzuna cok ıhtıyacım vardı tesekkur aderım calısmalarınızın devamını dılerım
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Altivar 58 prametrelerini nasıl ayarlayabilirim. Kullanma klavuzunu nerden bulabilirim. Arıza veren cihaz sökülüp temizlendikten sonra, farklı bir hata verdi. Parametrelerinin silinmiş olabilecegini düşünüyoruz. (cihaz;atv 58fhu41n4)
 
arkadaslar atv66 türkçe kullanım klavuzu lazım.yardımcı olursanız sevinirim
 
meraba bana altivar11 hakkında bilgi verebilecek bir arkadaş varsa lütfen yazsın [email protected] adresine yollayabilirsiniz benim yapmak istedigim butona bastıgımda motor ileri dogru çalışacak bu hızı pot ile ayarlayabilecegim motor belli bir mesafeye gelince bir siviç bunu görecek motor durup geriye dogru çalışacak ama bunu sabit bir hız yapmam lazım sonra motor geri giderken bir sivice degecek ve duracak sonra ben tekrar starta bastıgımda aynı işlemi yapacak bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yazsın şimdiden tşkler..
 
Benimde Bir SorumVar..Altivar 71 kullanıyorum.Sürücü Calıstığında dokunmatik ekranımın plc ile haberlesmesı kopuyor. Topraklamayı ve ekran haberlesme kablosunu ayırdım ama yine de altivar 71 calıstığında sorun cıkıyor.
 
sayın hocam altivar 71 kullanma klavuzu vemenu bilgisini öğrenmek istiyorum
 
arkadaşlar benim sıkıntım elimde sıfır motor var bunu altivar71'le çalıştımak istedim gerekli baglantıları yaptım start verdigimde üç faz çıkışı hatası verdi. sonrasında oto tanıma yapmak istedim başarısız oldu acaba neden olur yardımcı olursanız sevinirim.teşekürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst