Atölye ,Çalışma masaları, Servis araçları ve Takım çantası..

Pek bir bekar edebiyatı oldu üstadım. Bir arkadaşım karısından korkmayan adamı Allah çarpar derdi.
Benim durumum bekar edebiyati degil de esim anlayisli ve calismalarima deger veriyor.
Ayrica odaya da ihtiyacim yok. Evin bodrum kati oldugu gibi bana ait.

Ona ecnebiler man's cave diyor :)
evet kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. bizim gibiler buna @Bunalmis dahil kaliteli insanlar demektir. eşler yani hanımlar bizim gibi insanlara saygı duyarlar ve onların (bizlerin) hobilerine karışmazlar. ve bizler mağara adamı olmaktan gurur duyarız. kendi alanımda ben kralım. hoş şimdi bekarım evim benim alanım. ha bu arada kılıbıklıkla sakın karıştırmayan. sizler kılıbıksınız. ev işleri ortaktır, yaparsın yapmazsın fark etmez ama benim özgürlük alanım bana aittir. sor bakalım @Bunalmis ustaya, hatunu onun alanına karışıyor mu? diye. eminim hatunu onun orada olmasından mutluluk duyuyordur. karışmıyordur ve alanına izinsiz girmiyordur. bunun erkeklik veya maçoluk bir durum olmadığını bilesin. ha bekara bilmediği için karı boşamak kolay. bizim gibiler boşarlarsa, karı kaybeder.
bu arada erkeklerin yetenekleri sakın küçümsemeyin. mesela ben ben kötü örnek, fena halde hamur açar gözleme yaparım (sakın kadın işi demeyin) erkek adam kendine yetmeli, yemek için bile olsa bir kadına muhtaç olmamalı. + aldığım aşçılık dersleri beni yeterinden fazla usta yaptı. şimdi geçmişi deşmemek lazım yaptığım yemekleri yiyip arkadaşlığımı ilerlettiğim hatunların sayısı, muhabbet dediğimiz sohbet ile arkadaşlığımı ilerlettiğim hatunların sayısı. bana kalsın kadın ne isteri bilmek lazım ama benim sınırlarımı da bilmesi lazım. hani kibarca bana pislik diyebilirsiniz ama ben buyum. kimine göre adi, kimine göre kaliteli bir insanım. pardon erkek.

Sanayi sitesinde atolyem vardi. Hoby calismalarini orda yapardim. Mesafe arabayla yarim saatten fazlaydi.

Hanim internette altinda bodrumu olan evleri arastirmis.

Sirf gec saatlerde yollarda olmayayim ve calisirken aclik cekmeyeyim diye.

Gonlumuze gore de bir ev buldu. Evin alti 50 metre kare bodrum. Kolon falan da yok. Ben de istedigim gibi yayildim. Torna freze, testere gibi talasli isler yapacagim makinelerim, boyahanem, kaynak islerim, elektronik ve yazilim her isim orda. Kompresor bile calistiriyorum. Video cekim odasi bile hazirladim.

Arada hanim kahvemi de getirir.

Gerek hanim konusunda gerek magara konusunda cok sansliyim.

Magaramin tamaminin tek videoda gorulebilecegi cekim yapmamisim ya da bulamadim.

Hamur isleri ile aram iyidir.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
131,005
Kullanıcılar
454,663
Son üye
Lütfiye kaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri