Astronomik röle çalışma prensibi?

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkur ederim bende sıfırdan bitane yapmak için uğraşıyorum ..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
en iyisis shindlerinki proğramı gayet güzel ben onlardan 42 tane aldım değişik bir uygulama için ama muavfak olamadım elektrik olmadığı zaman röle fonksiyonu olmuyor sadece içindeki pil programı koruyor buna dikkat etmek gerek.....
yani normal legrandın zaman saati gibi değil elektrik olması lazım röle fonksiyonun devreye girmesi için.
ben jeneratör devreye girmesin sadece akşam elektrik kesilince girsin deye almıştım ama olmadı ....
ama ankaranın tüm parklarında fotosellerle değiştirdiler . çokta başarılı. ışık gördü far gördü aldı almadı derdi yok aydınlatma için yada bahçe sulama sistemleri için kullanılabilir.(1 2 fıskiye varsa )
 
wemeri biraz kurcaladım, kumandasını da aldım fakat gerek yok almaya. kumanda fiyatı ile röle fiyatı aynı.
fonksiyonlardan gündüz off gece onn seçip bulunduğum ili girdim. doğrulama menüsünden güneşin doğuş ve batış saatini gösteriyor. ben biraz daha geç girip daha erken devreden çıkması içinde toleransını 10 dk seçtim. dili türkçe olduğundan gayet kullanışlı ve basit programlanıyor.
kontakları istediğimiz zaman da onn-off yapabiliyoruz. ayrıca kilitleyebiliyoruz da. 2 çıkışı var ve 2 çıkış farklı programlanabiliyor.
 
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..
 
Tedaş ekibi onun saatini ayarlıyo hangi saatte devreyi açsın ne zaman kapasın gibi ayarlamalarını yapıyor
 
bizde taktık siteye 3 tane. baya bi işe yarıyor. çevre aydınlatma için kullanıyoruz.
yalnız biz biraz ayarı ile oynadık. çünkü cihazdaki günbatışında hala etraf aydınlık oluyor. biz onu 15 dakika sonrasına ayarladıkki tam karanlık üzeri lambalar yanıyor. yani kontak veriyor.
 
güneşin doğuşunun ve batışının hesabı şaşmaz takvimlere bakarsanız aylar sonrasının güneş doğuş ve batış saatlerini görürsünüz bunu bildikten sonra geriye kalan koordinatlarla olan formülü uygulamak.
 
Güzel paylaşım teşekkürler .
 
Eeehava erken kararirsa tabiki yanmayacak veya gunesli bir gun sonu ile bulutlu bir gun sonunu bilemiyor.. ama olsun fotosrlden ne farki var onuda anlamadim...aynii mantik...

device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,919
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst