Asansör Uzaktan İzleme

kemancı16

Üye
Katılım
25 Ara 2007
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
39
Değerli Arkadaşlar Thysen marka asansör kullanıyoruz bunları uzaktan izlemek istiyoruz kat bilgisi yeterli, firma uzaktan izleme sistemi çıkarmış korkunç paralar isteniyor .konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa şimdidien teşekkürlerimzi sunarım .
Selam ve saygılarımla
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
uzakdan ızleme demekden kastın ne?
dıyelım kı asansor sımdı 5 cı katta duruyor onun bılgısı bılgısayar ekranına mı yazsın
yoksa bır dısplay a mı yazsın?
 
uzaktan izlemeden kastınız kablosu cok uzun mesafeler ise gsm/gprs mödüller rahatlıkla kullanılabilinir.kısa mesafelerde kablolu veya rf data iletimi yapılabilinir.kat bilgisi zaten her katta bulunan sensörlerden ana kumanda panosuna geliyor.büyük ihtimalle panoyu üreten firma data cıkıs hattı bile koymustur.(rs 232 veya 485)mekanik baglantıyı yapabiirim derseniz main loop ve tekin arkadasımız gsm modüller ürettiyorlar bilgi isteyebilirsiniz.
 
sayın kemancı 16 ben bir firmada teknik müdür olarak çalışıyorum bendede aynı problem vardı çok basit bir şekilde çözdüm aylık Bakım yapan asansör firmasına diyeceksinki nerden izlemek istiyorsan oraya en yakın kat göstergesinden paralel bir display bağlayacaksın hepsi bu kadar hangi katta veya servis dışımı görebilirsin
 
Hocam bizde kone kullanıyoruz adamlar bir sistem çıkarmış izlemek istıyosan 5 bin euro gibi birşey demişlerdi yani sadece kat bilgisi değil arıza durumu en azından kapı motoru durumu filan aşırı yük durumu birkaç bilgi almam gerekli ama kaldı öyle yapamadık...Yerli kartlarda var seri port ama yabancılar da sıkıntı yaşadım ben..
 
pc ekranına yazması daha verimli olacağı kanaatindeyim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,882
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst