Asansör acil durum telefonu

Katılım
10 Ara 2008
Mesajlar
87
Puanları
1
Yaş
44
Arkadaşlar, 30 bloklu bir sitede, asansör kabin içine acil durum telefonu koymayı düşünüyoruz. altı adet güvenlik noktası ile asansör kabini içi görüşme. bunu 36 aboneli dahili telefon santraliyle yaparsak, bloklar arası çok hatlı telefon kabloları çekmemiz gerekiyor. bu hem maliyet hemde işçilik açısından pek cazip bir çözüm değil. bu işi bize kurulum ve kurulum sonrası işletme maliyetini en aza indirerek, aynı zamanda teknolojik bir çözüm varmıdır. bilgisi ve fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. teşekkürler...
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
aynı problemle bende karsılastım ben sorunumu rf sinyaleri ile cözdüm.yalnız konusma olmuyor sadece arıza zili calıyor ve güvenlik kulubesinde bulunan aradadaşlara arızaya gecen asansorun numarası düşüyor.güvenlik de o asansöre gidip calıştırıyor. en ucuzu bu :) tabi benim kullandıgım alan cok kucuktu.cok buyuk bi alansa tek cözüm interkom kurmandır.
 
bu tür büyük çaplı uygulamalarda interkom hem daha profösyönel bi uygulama olduğu kanısını uyandırır hemde kullanışlı bir sistem olur.
 
intercom çözüm olabilir, ama marka ve model önemli. başka fikri olan varmı arkadaşlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Geri
Üst