asansör şirketleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Katılım
25 Ağu 2008
Mesajlar
55
Puanları
1
Yaş
39
Ben inönü üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğini bu yıl 28 haziranda bitirdim.
ve çıktıktan bir hafta sonra antalyada bi asansör şirketi ile anlaştım.
sizce asansör şirketinde deneyim ileriye dönük bana bi avantaj sağlarmı?
evet şuan asansör projesi çizmeyi,belediyelerle yapı denetim şirketleriyle gerekli görüşmeleri yapabiliyorum ve projemi onaylatabiliyorum.şantiyelerde pretik anlamda ilerleme kaydediyorum.
ancak asansör şirketimi yoksa diğer sektörlermi?
deneyimli arkadaşların yardımcı olmasını ve deneyimli olmasalarda arkadaşların fikir vermesini temenni eder saygılarımı arz ederim.
 
Arkadaşım sana iş için tavsiye olmayacak ama şunları söylemek isterim. Özellikle iş kazalarının %20'si asansör kazalarından oluşmaktadır. Benim mühendis arkadaşım asansör firmalarını denetliyordu. Bir çok firma arkadaşıma rüşvet teklif etmiş. Eğer bu mesleği yapmayı düşünüyorsan, önce güvenliğe önem ver derim. Asansör firmaları, asansör kapısındaki 15 ytl'lik bir telli camı masraf oluyor diye değiştirmekten acizdir. Bu camın yerine plastik takmaktadırlar. Sözüm, işini düzgün yapan firmalara değildir. Yanlış anlaşılmasın. Ama bir gün mahalle apartmanlarını git bir dolaş. Güvenlik sıfır.
 
Selam arkadaşlar
Ben asansör sektöründe 7 yıl çalıştım işini düzgün yapan firmaların elinden gerçekten çok güzel iş çıkıyor ama bir de belgesi olmadan bu işi başkalarının belgesi üzerinden iş yapan firmalarda var işi tehlikeli kılanda bu firmalar.
aslında dikkat edilecek olursa kesinlikle iş sıkıntısı çekmeyecek ve çok güzel para kazandıracak bir meslek dalı.

Ben Morbeyaz arkadaşımızın dediğine pek katılmıyorum neden derseniz cam konusuna gelelim yönetmelikte zaten kapı camları telli olacak diye yazar ve takılır ama daha sonra asansör devreye alındıktan sonra değişecek olan camları yöneticiler kendileri alırlar asansörcü sadece takar veya yöneticinin istediğini asansörcü alır ve takar siz bu camın telli olması gerektiğini önerseniz bile yönetici apartman sakinlerinden para alamayacağını bildiği için böyle olmasını ister ve bu asansörün diğer bozulan aksamına böyle yansır.
çoğu binalarda ve işletmelerde benim başıma böyle gelmiştir.

Sayın engineer_84 üstad size gelince eğer bu meslekte başarılı bir mühendis olursanız sizi ihya eder ama işinizde başarılı olamayacağınızı hissediyorsanız yol yakınken başka bir dala geçin derim.

bir kusurlu sözüm varsa olduysa affedin.
 
yerlı fırmaların cogu Bakım işini yapamıyor adamlar 15 dakıkada 1 asansörün aylık bakımını yapıp cıkıyorlar:))?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,620
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst