Arkadaşlar Teos Lazım

S.a arkadaşlar Endüstriyel Otomasyon ile uğraşanlar TEOS programını bilirler. TEOS; TEOS Scada vIP, Mikrosay’ın on seneyi aşkın endüstriyel otomasyon ve bilgi teknolojileri tecrübesini bir arada değerlendirmesi sonucu, Windows işletim sisteminde çalıştırılmak üzere geliştirilen, TEOS Denetleyici Gözetim ve Veri Toplama Sistemi (SCADA)’nın INTERNET üzerinde çalışan versiyonudur.

TEOS ile hertürlü otomasyon sistemini bilgisayar ile kontrolü sağlanmaktadır. Konu ile ilgili çok fazla teknik detaya sahip değilim malasef.

TEOS ile hazırlanmış bir HAZIR BETON TESİSİ’nin resmi mevcut aşağıda.

4qltll.jpg


Sizler ile asıl paylaşmak istediğim bizim TEOS hakkında gördüğümüz derslerdeki kullandığımız Görsel Eğitim CD’si, PDF dökümanlar ve TEOS Programının cracklenmiş (DONGLE kullanmaksızın çalışan hali) hali.

TEOS Programını buradan indirebilirsiniz. Programın normal şekilde kurulumunu yapınız. İndirdiğiniz dosya içerisindeki DATA32 klasörünü programın kurulu olduğu dizinin içine bırakınız. Program hazırdır. Daha sonra programın kısayolunu masaüstüne atıp tıkladığınızda karşına şöle bir ekran çıkacaktır.

2rfdbno.jpg


Resimde görüldüğü gibi designeri seçin. Program hazır.

Programın kullanımı öğrenmek için

Umarım kafanızda TESO ile ilgili bir ön fikir oluşturabilmişimdir. Selametle.

Alıntıdır.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,167
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst