Arkadaşlar çözün ücretini söyleyin.

Hocam o zaman bu programı kırmak çok zor.

bu benzeri programlar sizin ekranda gördüğünüz kod makinadaki konfigürasyona göre üretilirler. Bu kod neredeyse eşsizdir. Sonrasında aradığınız numaradaki kişi sizden bu kodu ister ve size kendi algoritmalarıyla yazdıkları şifreleme sistemindeki çevirici program yeni bir kod üretir. Siz programın ücretini yatırdığınızda o kodu size verirler.

Aslında zor değil. Tam tersine çok kolay . Ancak yasal değil. Program 1992-1993 yılları arasında Borland Pascal 7.0 kullanılarak yazılmış. Herhangi bir paketleme izi yok.İndexler temiz. @MUHENDİSBEY 'in dediği gibi firma kapanmışmi bilemem. Ancak Norton Computing imzasını gördüm. İmza key code üretimi için mi kullanılmış yoksa program bu firma tarafından mı yazılmış bilmiyorum. O kadar derinlemesine incelemedim. Asıl sorun programın 16 bit'lik bir yazılım olması. Buna uygun araçlarında win98'in versiyonlarda stabil çalışmaları.
Ancak yazılım firması kapansa dahi yazılımı başka bir firmaya devrederler. Genelde işleyiş bu yöndedir. Hazır ve bu kadar kapsamlı programı çöpe atacaklarını sanmıyorum. Başka bir isim altında geliştirilmiş olabilir. Bence bunu da araştırın. Belki eski sürümü bilen birilerini bulabilirsiniz. Eski yazılımcılar , günümüzdeki yazılımcılara göre daha arşivcilerdir. Çünkü o dönemlerde internet yoktu. Bilgiye ulaşım sınırlıydı. Bilgi rastgele çöpe atılmıyordu.
Umarım sorununuzu halledebilirsiniz. İyi çalışmalar.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,620
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst