ariston kombi

hakandlr

Üye
Katılım
15 Nis 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar.ariston kombim var uno24MFFI sarı ışık atık yanıyor .gaz tahliye hatası veriyor.sürekli yapmıyor zaman zaman yapıyor.elektronik karttan demiş servis ve 250tl ücret bitmiş.sizce ne olabilir ?bende elektronik teknisyeniyim ancak kombiler hakkında bilgi sahibi deilim.neler yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinicem.:confused:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sensör algılama veya haberleşme sorunu sensörü çıkarın temizleyin.
Karta giriş soketlerini çıkarıp takın.
Karttaki sensör çıkışındaki kondansatörü degiştirin
 
ustam bilgileriniz için teşekkür ederim.bu akşam dediklerinizi uygulıcam.geçen gün sensörün soketleriyle oynadım biraz ve bir gündür arıza vermedi.başka neden kaynaklanabilir ve kartla nasıl bi alakası olabilir ustam.
 
Soketler oksitlenebilir .Birde sensör kıyaslama kondansatörü kurunuş olabilir.degişiminde fayda var
 
ustam çok teşekkür ederim saolun verdiğiniz bilgiler için.
 
Arkadaş konu 6 yıl önce açılmış ama sorununuzu nasıl çözmüştünüz hatırlıyormusunuz? Şu an bendede aynı sorrun var. Yardımcı olursanız sevinirim..
 
arkadaşlar ben de teknik servisim bu tür soruların cevapları çok basit ama nasıl cevap verelim şimdi . bazı kardeşler bu işten ekmek yiyor.:(
 
mirteknik arkadaş ekmeğini yemeğe devam et bilgi paylaştıkça güzeldir sen burdan kendine iş çıkartmaya gelmişsen yerin burası değil bence git sokaklarda kapılara etiket filan yapıştır lehim yapmayı voltaj ölçmeyi bu portaldan öğrenenlere de bak hele !
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,550
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst