ares'te "failed to load layout" hatası !!!

Bu hatayı ben şöyle düzelttim.
ısıs de kurdugumuz devreyi ares e aktardıgımızda gerekli tüm işlemleri yapsak bile oto çizim yapmıyorsa; ares deki devre şemasını kopyalayıp yeni bir ares sayfası açıyoruz ve oraya yapıştırıyoruz.sonra yol ayarlarını tekrar yaptıktan sonra oto çizime tıkladığımızda yol otomatik çiziliyor.tek yapmammız gereken bu.
 
ilginize teşekkür ederim. bende bu şekilde halletmeye başladım. neredeyse bilgisayarı fırlatacaktım artık bu hata yüzünden :)
 
Aynı problemle ben de karşılaştım. Vurucu05 isimli arkadaşın yöntemi çözüm oluyor. Ancak hatanın kaynağı nedir? anlayabilmiş değilim. ISIS'te Türkçe karakterler kullanılmazsa ARES'te hata vermiyor, bu da bir çözüm olabilir.
 
Merhaba, siteye yeni üyeyim. Benim bir sorum olaca bilen arkadaşlar vardır bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Proteusta bir devre çiziyorum bir entegre proteusun belleğinde yok (4N25). Bunu proteusa nasıl yükleyebilirim? Kolay gelsin.
 
Ben konuyu uzun bi zaman sonra yeniden hortlatmış olim :) sorunun bir kaç çözümünden bahsedilmiş evet işe yarayan ben de benzer hatayı aldım zaman zaman sanırım hata dosya isminde türkçe karakter kullanarak kaydetmiş olmak.Bunu denedim bir çok sefer eğer dosya adında türkçe karakterler kullanmadan kaydederseniz bu hatayı almıyorsunuz en azından ben bu şekilde çözüm buldum.
 
Fahrettink Allah Razı olsun. Sorun Dosya adındaki Türkçe karakterler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,951
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst