Arduino Eğitim Kiti

Chiharu

Üye
Katılım
27 May 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
26
Öncelikle hepinize merhaba,uzun zamandır düşündüğüm ve yapmak istediğim şeye bugün başlamayı planlıyorum. Fakat nereden başlayacağımı ve ne yapacağımı bilmiyorum.Eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.Şu anda 12.Sınıf elektronik öğrencisiyim seneye inşallah Ygs Lys derken üniversiteye geçiş yapacağız. Elektronik benim çocukluğumdan beri hayalim olan bir şeydi bir yerden başlamak ta beni çok mutlu ediyor fakat. Lisede elektronik ile ilgili öğrendiğim şeylerin yeterli olduğunu sanmıyorum boş vakitlerimde daha fazla şey öğrenmek istiyorum fakat nereye nereden başlayacağım konu hakkında hiç bir fikrim yok biraz araştırma yaparken Arduino Kiti diye bir şey ile karşılaştım benim aklımda oluşan şey kitap üzerinden giderek elektronik devreler ve bilgisayar arasında ki ilişkisi oldu bu gerçekten benim öğrenmek istediğim şey bazı devreleri tasarlayıp yada daha önceden tasarlanmış bir devreyi yapıp bilgisayarda programlamak bunun gibi kilit devreleri yapmak en büyük hayalim diyebilirim. Fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum,yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 
Aliexpress sitesinden ardunio uno modellerini 50 TL yerine 15 tlye alabilirsiniz ve YouTube de bir arkadaş YouTube (meraklı maymun ) kanalında arduino ile ilgili 0 dan bilgi vererek öğreten videolar hazirliyor sadece onu takip ederek bile çok yol katedebilirsin
 
Arduino, 12. sınıf elektronik öğrencisi için çok hatalı bir tercih, özellikle de devre tasarlamayı öğrenmek isteyen biri için.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,911
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst