arcelık camasır makınalarının rezıstansı kac ohm

orhancon

Üye
Katılım
25 Mar 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Merhaba ben bu sıtenın yenı uyelerındenım sımdıden hosbulduk...Bende arcelık 4450 modelı camasır makınası var camasırları ıyı yıkamıyor muhtemelen suyu ınmıyor rezıstansı saglammı dıye olcmke ıstıyorum ama kac ohm gormem gerektıgını bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım..
 
Eger hassas bir ölçü aleti ile ölcerseniz 26.4 ohhm görmeniz gerekiyor .vasat bir ölcü aleti ile yaklaşık degerleri okuya bilirsiniz.ama bu degerleri okumanız rezinstassınızın kopmamış oldugunu gösterir . Dış gövde kacagı varmı yokmu onuda ölcün ,bu ölçümü şaseye karşıda yapmalısınız kolay gelsin
 
dijitalk bir ölçü aletini alın ve ses sistemi var ustalar arasında ( düdük deriz) rezistansın en sol ve en sag soket girişlerine bakın eger düt sesi geliyorsa saglam sonra profların yani ölçü aletinin uclarını birisini sol veya saga farketmez degdirin ve birisinide orto sokete degdirin eger düt sesi geliyorsa şase kaçak var degiştirin yok gelmiyorsa saglam daha iyi bir sonuş ve kesin bir cvp istersende rezistansı çıkart sol ve sag uclarına 220 soketi tak ve fişe tak.. eger ısıtıyorsa demek ki saglam..! zaten yıkama esnasında da cama elini vurursanız ısıttıgını görürsünüz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst