Araç buzdolabım için aldığım akünün adaptörünü kaybettim. Aldığım adaptör şarj etmiyor. Hangi değerlerde adaptör almam gerekiyor. Teşekkürler

Akü 4 hücreli ise üzerinde neden 12.8 volt yazıyor onu anlayamadım. Sanırım benim karıştırdığım noktayı şimdi anladım. Sanırım ben hücreleri liion olarak düşündüm. Birde akü voltajının 12.8 olması 3 hücre olduğunu çağrıştırıyor.

Lion 3 hücre olsa 12.6V maksimum 11.1V nominal (ortalama) voltajlı akü olurdu.. Öyle olsaydı akü %100 şarj olurdu.

Ayrıca 11.1V 12V sistemler için düşük bir voltaj olur.

Lityum diye kastedilen aküler LiFePO4 oluyor. Çünkü şarj-deşarj döngüleri daha fazla ve daha güvenli.

Adaptör şarj için tasarlanmış olmalı dolunca kesme durumu olmalı bence.

Bu jel aküyü güneş enerji paneli ile birlikte takım olarak Fridgers'den satın almıştım. Karavanda'da kullanıyordum. Yani sadece buzdolabı için değil 12 V olan tüm aletlerimle acil durumda kullanıyordum.

Bu jel aküyü güneş enerji paneli ile birlikte takım olarak Fridgers'den satın almıştım. Karavanda'da kullanıyordum. Yani sadece buzdolabı için değil 12 V olan tüm aletlerimle acil durumda kullanıyordum.
güzel insan, bakınız marka model belirtmediğiniz halde size uygun olabilecek adaptörün linklerini bulduk. eş değer olabilecekleri de ben link verdim. bu durumda seçim sizin. alacağınız bir adaptör/şarj aletiyle sorununuz çözülecektir. modelini siz biliyorsunuz, uygun olanı seçiniz ve sonra sistemin çalışıp çalışmadığı bilgisini veriniz.

Satıcısından bilği almanız .

https://fridgers.com/index.php?route=information/contact

Adres:
Çamlıca, 145. Sk. Petek İş Merkezi D:10/33, 06200 Yenimahalle/Ankara
Telefon: 0541 216 10 90

https://api.whatsapp.com/send/?phone=905412161090&text&type=phone_number&app_absent=0
iletişim.png

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,866
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri