Arçelik klima fanı sorunu.

Sorunum ısınma modunda soguk moda geçince düzeliyor Ekli dosyayı görüntüle 60111


Cihaz bana ikinci el geldi buyüzden dediğiniz gibi ana kart değişmiş olabilir soğutma modunda böyle yapmıyor kart değişse yanlız sıcak modda mı bu sorunlar yaşanıyor tşkr ederim
Sadece isitmada ise serkan abinin dediği gibi boru sensoru. Kartla ilgili olursa isitmada da soğutma da da fan kontrol yapamazsiniz.

12000 BTU demek 12 m3 hacmi ısıtıyor demekte değil. Bilginiz burada bitiyorsa biraz araştırınız o zaman. Laf çarpıtmayınız. Ben bilgi paylaşıyorum siz 12000 btu klima ile iyi izolasyonla 500 m2 alanı hem ısıtın hem soğutun o zaman. Ben böyle bir şey iddia etmedim.

Benim mesajımdan bunu nasıl çıkardınız anlamıyorum. sizede kolay gelsin. ;);):D
Beni sen sanmis olabilir abi
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu forumda üyeye göremi davranılıyor? :D Ne güzel uyarmışsınız bilgileri düzeltmek içinde açıklamışsınız.
hiç üzerime alınmıyorum. :) yanlış bilgi beraberinde doğruları getirir mutlaka. şimdi arkadaşın derdine derman oldunuz mu ? olmadınız mı? bana onu söyleyin. Boru sensörü arızası :)
 
Hocam. Sizin meslek elektrik mi. Öyle hissettim. Klima ile ilgili bilginiz olur ve doğru ise burda paylaşın sorun yok. Ama bilgilerin hepsi yanlış. Klima isi sizin sandığınız kadar basit bir sektör değil. Sorunu olan arkadaşin kafası karışıyor bu şekilde. Sorunu görmeden çözmek için kafa yoruyoruz. Bilgimiz dahilinde. Ama bilmediğimiz şeyleri yazarak kimsenin kafasını karıştırmiyoruz. Sizde öyle yapın
 
sadece ısıtma modunda ise boru sensörü arızasıdır.

12 btu demek 12 m3 lük hacmi soğutur demek değildir.

BTU - British Termal Unit kelimelerinin kısaltmasıdır. İngiliz ısı birimidir. yaklasık 12000 btu luk cihaz 3.5 kW lık ısıtma yada soğutma kapasitesine eşittir. Bu güçle ne kadar yer alan yada hacim ısıtılıp soğutulacağını bir çok etken değiştirir.

İzolasyon zayıfsa 10 m2 bir alanı zor ısıtırsınız izolasyon iyi ise 30 m2 alanı ısıtabilirsiniz. Bu alan yada hacimi ısıtır diye bir şey söyleyemezsiniz.
Cevaklarınıza tşkr ederim yetkili kişilere bir kontrol ettireyim boru sensörünü
 
Tebrik ederim. Ortaya yanlış bilgiler atın sonra üzerinize alınmayın. :D;)
ben yanlış bilgi vermiyorum. ortaya bilgi atıyorum. sizler gelip sorunu çözüyorsunuz. Biraz öyle düşün bence ::) :) Ben böyle yapmasam cevap yazacağınız da yok yani :)
 
ben yanlış bilgi vermiyorum. ortaya bilgi atıyorum. sizler gelip sorunu çözüyorsunuz. Biraz öyle düşün bence ::) :) Ben böyle yapmasam cevap yazacağınız da yok yani :)

Piskinliginde boylesi gorulmedi helal .. Ortaya bilgi ariyorsunuz. Hangi bilgi acaba.. bizim yazip yazmamiz sizin yanlis bilgi vermenizden daha kotu sanirim.
 
Abi şaka mısın cidden. İletiyi görür görmez yazdim. Hadi onu geçtim kimse yazmasa bile sizi ne ilgilendirir bu. Bizim yokluğumuzu fırsat bilip millete bilgi mi satacaksiniz. Hemde yanlış bilgi :) vallahi helal olsun. Kusura bakmayın diyeceğinize suçu bize atıyor. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmis :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst