arçelik fırın iç camını yapıştırma

m-usta-fa

Usta Üye
Katılım
1 May 2008
Mesajlar
1,987
Puanları
156
Selamlar;

Bir arkadaşımın, arçelik ocaklı fırınının iç camı düşmüş. iç cam olduğu için, hem ısıya dayanıklı, hem de yiyeceklere yakın olduğundan, ısındığında sağlığa zararı olmayacak bir madde ile yapıştırılması gerekiyor.
Nasıl bir yapıştırıcı ile yapıştırmalıyız? Özel bir şeyse, nereden temin edebiliriz? (İstanbul'da)

ilgilenecek arkadaşlarıma, şimdiden teşekkür ederim.
 
bu sitedeki en alttaki üründen lazım size. pactan yapıştırıcı. arçelik bu ürünü kullanıyor. piyasada bulamazsanız servis sizin için sipariş verip temin eder. ceran vitroseramik cam yapıştırıcı diye geçiyor. Başka çözüm de olabilir. fırının modeli nedir ?
 
Teşekkürler. Fırının modelini öğrenince yazarım buraya inşaallah.
Peki ben ısıya dayanıklı herhangi bir yapıştırıcı bulsam, sağlık yönünden sorun olur mu ? Yani bu yapıştırıcının sağlıkla alakalı bir özelliği var mıdır?

Bir arçelik fırının camı düşerse, bunu arçelik servisinden başkası onaramaz anlamına mı geliyor?
Peki diğer marka fırınlar ve servisleri, bu tarz bir yapıştırıcı kullanmıyorlar mı ?
 
sorun olacağını zannetmiyorum genelde iç camlar yapıştırma değil ya içten tırnak geçmeli yada civatalı. model söylerseniz daha iyi yardımcı olalım. ypıştırma olduğunu zannetmiyrum
 
duble çift bölmeli fırın hangi kapağın camı çıkmış , alt mı üst mü?
 
özel cam yapıştırma mastikleri var.işinize yarayabilir.
 
cam kapaklarda yapıştırılan biryer yok. alt veya üst ikisi da vida ile monteli. içerdeki camı iç kısımdan pul ile iki tane vida tutuyor. üst camı ise tutamak sap vidaları tutuyor. eğer iç cam çıkmış ise kapak açık iken üstüne baskı uygulanmıştır. tutamak sapı vidalarını söküp öncelikle ön camı sökmek lazım. daha sonra iç camın nasıl monte edildiğini baktığınız zaman anlarsınız zaten
 

Forum istatistikleri

Konular
128,155
Mesajlar
915,502
Kullanıcılar
449,900
Son üye
adidas2131

Yeni konular

Geri
Üst