Arçelik AGS 941 Elektrik Süpürgesi

cangül

Üye
Katılım
11 Mar 2007
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
Meraba arkadaşlar; Arçelik ags 941 model elektrik süpürgesinin motor bölümünün nasıl açılacağını bilen varsa lütfen bildirebilirlermi , çöp torbası tarafında iki adet vida var sonrasını çözemedim. Lütfen yardım
 
arkadaşım dediğin model yatık tip ve üzerinde kablo toplama ve açma kapama düğmesi olan model ise açma kapama düğmesinin ve kablo toplama düğmesinin altında birer adet vida var.
 
Evet o tip süpürgelerde yani yatık tip süpürgelerde vidaları genelde açma kapatma anahtarı ile kablo sarıcı düğmesinin altına gizlerler..bu iki düğmeyi bir kontrol kalemi veya düz tornavida yardımı ile yukarı doğru kaldırdığında vidaları göreceksin..(zamanında bende çok aramıştım..:) )

Kolay gelsin..
 
Arkadaşlar bendede ars 941 süpürge var kordon toplama aparatı bozuldu yetkili servise sordum tekbaşına satışı yokmuş Kaça maal olur dedim 89 tl dediler. Yardımcı olabilirmiyiz şimdiden teşekkürler. Buarada resim yükliycektim bu ikaz çıkyor.

9köy Bu sayfaya erişmek için izniniz yoktur. Bu çeşitli nedenlerden biri dolayı olabilir:
- Kullanıcı hesabınız bu sayfaya erişmek için yeterli ayrıcalıklara sahip olmayabilir. Mesaj başkasının düzenlemek için çalışıyorsunuz, idari özellikler veya başka ayrıcalıklı erişim?
Mesaj göndermeye çalışıyorsanız, yönetici hesabınızı devre dışı bırakmış olabilir, ya da aktivasyon bekliyor olabilir.
 
ya sıfır alacaksınız ( 65 TL) ya da çıkma için hurdacı gezeceksiniz
 
Teşekür ederim cevabınız için. 2. planda 65tl tabi düşünülebilir. Ama arçelik satış yok biz yapıcaz diyor. Süprüge eski arçeliklerden simko siemens koç ortaklığı zamanından kalma aslında kemikli bir süpürge ve siemens lisansı ile üretilmiş şimdi siemens bile snmıyorum süpürge üretsin. Hepsi çinde fason yaptırıp marka basıyorlar. Ama her ne olursa olsun eski bir süpürge dersin orijinal maldır verirsin 89tl 2 gün sonra motor gittimi kaldır at kimbilir motora kaçpara isterler sonuçta 20 yıllık bir mamül kısmet. Peki 65 tl ye alacağım ürün yan sanayimidir arçeliğin kendi ürünümü herşey için tekrar teşekkür ederim sanırım tam pres baskı bu makara açılamayacağı için yenisini alamayı önerdiniz.
ya sıfır alacaksınız ( 65 TL) ya da çıkma için hurdacı gezeceksiniz
 
servis parça vermek istemiyor. ancak tüketici kanununa göre artık yedek parça satışı yapmak zorunda. bu şekilde söyleyin yine vermez ise 444 0 888 nolu numaradan arçelik çağrı merkezine servisi şikayet edebilirsiniz
 
Zorda olsa inat edip ekledim çünkü bilgisayardan hiç anlamyorum tesadüfen kullanıyorum:))
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim sayın kardeşim bunuda deneyeceğim bu arada foto yükleyemiyorum acaba bir şartımı var. gerçi biraz bilgisayardan anlamdığım doğru ama:))
servis parça vermek istemiyor. ancak tüketici kanununa göre artık yedek parça satışı yapmak zorunda. bu şekilde söyleyin yine vermez ise 444 0 888 nolu numaradan arçelik çağrı merkezine servisi şikayet edebilirsiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst