alfa romeo

Beyinci Ali Usta
Yönetici
Yönetici
Arçelik 805NF - 815NF dolapların hertürlü teknik bilgileri

Kendi kendine arıza bulma sistemi.
Zorunlu defroz
Elektronik kontrol panoları
Fonksiyonlar

AR5010NF Servis test
2.JPG

AR 5006NF Test adımları
3.JPG

Ekli dosyalar

• Arçelik 805NF 815NF Servis Manuel.rar
    729.1 KB · Görüntüleme: 177

omurkosem

Üye
slm,
ar 805 nf buzdolabı ,Dolabın arkasındaki kart var mı?
Bu kartı bulamazsam ne yapmam gerek çözüm olarak.

jst006

Üye
Arçelik 815NF buzdolabım var
uzun zamandır buzdolabından gelen bir zırıltı sesi vardı ve buzdolabını küçük bir yumrukla uyardığımda motor çalışmaya başlıyordu.
Bunun role arızası oldugunu tahmin ettim, buzdolabının arka kısımdaki kartı sökerek Ankarada konya sokakta muadili olan röleler ile degiştirttim ve buzdolabı normal olarak devreye girip çıkıyor ve sogutma yapıyor.
Şimdiki problemim ise buzdolabının ön kısmında bulunan ve "Sıcaklık Kontrol, Ekonomik Dondurma ve Hızlı dondurma" ile ilgili olan fonksiyonları çalışmıyor.
Buzdolabı kendi kendine bildiği ayarda çalışmaya devam ediyor.
Bu konu ile ilgili olarak bana yardımcı olursanız sevinirim

jst006

Üye
Arçelik 815NF buzdolabım var
uzun zamandır buzdolabından gelen bir zırıltı sesi vardı ve buzdolabını küçük bir yumrukla uyardığımda motor çalışmaya başlıyordu.
Bunun role arızası oldugunu tahmin ettim, buzdolabının arka kısımdaki kartı sökerek Ankarada konya sokakta muadili olan röleler ile degiştirttim ve buzdolabı normal olarak devreye girip çıkıyor ve sogutma yapıyor.
Şimdiki problemim ise buzdolabının ön kısmında bulunan ve "Sıcaklık Kontrol, Ekonomik Dondurma ve Hızlı dondurma" ile ilgili olan fonksiyonları çalışmıyor.
Buzdolabı kendi kendine bildiği ayarda çalışmaya devam ediyor.
Bu konu ile ilgili olarak bana yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu?

gebelolu

Üye
Aynı sorun bendede başgösterdi.Üstelik motor çalışmaya başlayıp hemen duruyor.Ön kısımdaki led ışınlı göstergeside tam olarak çalışmıyır.Rakamlar yarım,yarım yanıyor.Bilgisi olan,paylaşırsa sevirim.Şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkürlerimi bir borç bilirim.Saygılar..

merhaba arkadaşlar,bana da yardımcı olurmusunuz acaba?elektrik kesintisi sonucu arçelik 815 nf buzdolabım çalışmıyor,dijital panelde hiç gösterge yok ne yapabilirim?

kanyak

Uzman Üye
kompresör yanındaki trafoya ya da elektronik kart üzerindeki sigortaya bakın. ikisinde de sorun yok ise kartı değiştirin. piyasada bulamaz iseniz elimizde mevcut

mustafa4_5

Üye
nofrost buzdolabında balans rezistansın görevini bilen varmıdır ?

mustafa4_5

Üye
ustam siz diyorsanız doğrudur alt sebzelik kısmının çevresinde bulunan plastigin içinde bulunan sökülemeyen gizli rezistan duydum doğrumudur diye bilgi almak istedim

Forum istatistikleri

Konular
124,206
Kullanıcılar
442,719
Son üye
halilcanakiss

Yeni konular