Arçelik 6242 Bulaşık Makinesi Program Işıkları Hepsi Yanıyor

edriys

Üye
Katılım
21 Ağu 2019
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
S. A. Arkadaşlar
Arçelik 6242 hit bulaşık makinemizin tüm ışıkları yanıyor sorun ne olabilir.
IMG_20190821_170512.jpg
 
Belki konu dışı olacak ama ben yinede yazayım. Geçenlerde bir arkadaş rica etti bizim akrabanın makinası bir çalışıyo bir duruyo ışıkların hepsi yanıyor bi bakıver dedi. Gittik gerçekten makinaya birşeyler oluyor her hareketi çiziyor. Kapağı açtım sağına soluna baktım makine tertemiz sıfır gibi. Ön paneli açıp karta bakayım dedim abooo oda ne fare girmiş kart ta yapışıp kalmış. Kaldırıp attık kartı güzelce kolonya ile yıkadıktan sonra saç kurutma ile kurutup topladım. Fişe taktık makine başladı çalışmaya. Kadın dua ile bizi yolcu etti. Arkadaş borcum ne dedi borç yok dedım teyze yaslı bizden olsun duası yeter.
 
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Sıfır gibi duran makinenin panelinin içine fare nasıl girmiş?

Panel kapakta ve kapak iç ve dıştan komple kapalı değil mi?
 
Aslında senin gibi evde kim varsa bende dahil herkes hayretler içinde kaldık. Küçücük tarla faresi nerden gelmiş nasıl girmiş? ve çarpılmış.
 
Teyze çok şanslıymış.
Annemin bulaşık makinesi uzun süre kullanılmamıştı. Sonra da çalışmamış. Açtım ön kapağın altından geçen kablo demeti erimiş. Bakırlar açığa çıkmış. Fare idrarının bazı plastik türlerini erittiğini acı bir tecrübeyle öğrendik.
Yine işyerinde kart bekleyen bir fotokopi mak vardı. Onun hem kabloları erimişti hem de beltleri kemirilmişti. Kurtaramadık.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,851
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst