Arçelik 6230 devamlı pompa çalıştırma problemi

A.KOKSAL

Üye
Katılım
14 Mar 2017
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
47
Arkadaşlar başlat düğmesine başınca yada başlat basılıyken ön kapak açıksa kapattığımız zaman makine motoru direkt çalışıyor.
switch falan takılmış olabilir mi yada bir yerde kısa devre olabilir mi nerelere yada nerelerdeki hangi switch lere bakmalıyım, ana kart arızası olabilir mi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Kart gibi geldi bana. Motora çalışma komutunu veren kart çünkü. Kapı sivici kapının kapalı olduğunu onaylamak amaçlı. O kapı sivici takılı kalsa kapak açıkken de makina çalışır o sağlam bence. Sen bi açıp kurcala yinede göz muayenesi ile. Belki başka sorun vardır. Ama kart olma ihtimali yüksek. Sadece fikir yürüttüm usta değilim. Saygılar.
 
Tahliye pompasindan bahsediyorsaniz Basınç prosestat hortumuna pislik gelmiş olabilir.basinc prosestat tarafinda pislikten dolayi hapsoldugundan su varmis gibi algilayabilir.makinanin fişini çekip hortumu prosestat tarafından sokerek kuvvetlice birkaç kez üfleyerek yerine takip tekrar deneyin.
 
O makinada su kacagi var mantar samandira islaninca makina disari su atmaya calisiyor otomatik olarak makinanin alt seleyi cikarin ters yairik alt saci soktükten sonra hortumlarina bakin mantar samandirayi sac kurutma makinasiyla kurutun hayirli olsun makina calisir
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst