Arçelik 5300 E Fuzzy Nasıl Kullanılıyor

ersin19

Üye
Katılım
29 Eyl 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
33
slm millet yaw ben bi arçelik 5300 e fuzy diye bi çamaşır makinası aldım 2. el nasıl çalıştıracam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim......
 
Buradan kullanma kılavuzunu indirebilirsiniz.

Pratik olarak kullanmak için önerim:

Beyazlarda makineyi doldurduktan sonra sağdaki göze yarım, soldaki göze 1 ölçek deterjan doldurun. Sıcaklık düğmesini 60'C'ye getirin; makine açılacaktır. Program düğmesini de pamuklu ışığı yanacak hizaya getirdikten sonra start tuşunun yanındaki ön yıkama tuşuna basın. Ardından start a basarak programı başlatın. Program düğmesi biraz bekleterek ön yıkama adımına doğru "çıt çıt" ilerleyecek ve program başlayacaktır.

Renklilerde makineyi doldurduktan sonra soldaki göze 1 ölçek deterjan doldurun. Sıcaklık düğmesini 40'C'ye getirin; makine açılacaktır. Program düğmesini de pamuklu ışığı yanacak hizaya getirdikten sonra start tuşuna basarak programı başlatın. Program düğmesi biraz bekleterek ana yıkama adımına doğru "çıt çıt" ilerleyecek ve program başlayacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • Arçelik 5300 E Kullanım Kılavuzu.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 336
Perdelerde de 1 kaşık kadar deterjanı sağ göze, yarım bardak deterjanı da dol göze ilave ederek sıcaklık düğmesini 40'C ye alın. Program düğmesini sentetik program hizasına getirin. Ön yıkama(startın yanındaki), hassas yıkama(yaprak sembolü) ve ilave su(+su damlası sembolü)tuşlarına basın. Starta basarak programı başlatın. Perdeler için en uygun programdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,175
Mesajlar
915,639
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst