Arçelik 4460 bulaşık makinesi parlatıcı ışığı sorunu

Katılım
22 Mar 2012
Mesajlar
5
Puanları
1
İyi günler...

Arçelik 4460 bulaşık makinemin parlatıcı ışığı sürekli yanıyor. içinde parlatıcı olsa da olmasa da yanıyor. sanırım artık parlatıcıyı da ya az kullanıyor ya hiç kullanmıyor. çünkü eskisi gibi azalmıyor parlatıcı. benim yapabilceğim birşey var mıdır acaba? yoksa servis mi çağırmalıyım?

yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim...
 
parlatıcıyı aayarını değiştir belki tıkanmıştır...
 
sa bende takıldığım bir konudsa danışacam ayni cihazdan bende var kendim bakımını yapabılıyorum yalnız gecen bır sorun yaptı makıne suyu fazla aldı ve on kapagın sevıyesını asıp tasma yaptı fakat makıne bu esnada yıkamaya devam edıyor su ventılını kontrol ettım kacak yok sol yandakı su alma mekanızmasını kontrol ettım 3 seferde suyu alıp yıkamaya gecıyor işin ilginç tarafı kapakları açıp kontrol edınce sorun ortadan kalkıyor 3 ay gayet guzel çalışıyor sonra yıne su tasmaya baslıyor şamandranın mıkro sviç arızalı olabılırmı dıye dusundum gercı su ventılı ve mıkrı sviç değişip denıyecem sızın bır onerınız varmı acaba saygılarımı sunarım .
 
parlatıcıyı aayarını değiştir belki tıkanmıştır...
sevgili kardeşim sakın üst taraftaki mesaja inanıp ta ayarılar ile oynama.....
mesaj yazan belli ki en çok senin kadar bu konuda bilgili!!
parlatıcı lambasının yanıp sönmesi parlatıcı kutusunun yan tarafında elektromıknatıslı bir siviç ile sağlanmaktadır.. ya bu kısımda bir nedenden dolayı kutu içinde katılaşma olup siviç çalışmıyordur ya yerinden çıkmıştır... yanmasının cihazın çalışması ile ilgili herhangi bir zararı yoktur...sizi rahatsız ediyorsa başka tabi..
saygılara hakan
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst