arçelik 4300 çamaşır makinasi sürekli çalışıyor

metehan50

Üye
Katılım
30 Eyl 2010
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
43
slm arkadaşlar değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim arçelik 4300 çamaşır makinesi sürekli çalışıyor su boşaltma noktasına geliyor boşaltmadan devam ediyor saatlece calışıyor.elk koblosunu fişten cekip 3 5 saat sonra takıp çalıştırınca normale dönüp suyu boşaltıyor.yıkama yapmak isteyince aynı sorunu yine yapıyor acil cevaplarını bekliyorum beyini kartsız üzerinde bu kod var ( ec4318 08 b 04 t70)
 
muhtemelen suyu boşaltamıyor. pompanızın arızalı olma olasılığı yüksek :)
 
ama dediğim gibi bosaltmaya geliyor boşaltmadan yıkamaya devam ediyor ve 3 5 saat bekleyip program düğmesini bi tık yapınca gayet güzel şekilde boşaltıyor A alıp calıştırıyorum su alıyor yıkamaya başlıyor kapatıp C ye alıyorum boşaltıyor.ama kendihalinde yıkamaya bırakınca durmadan devam ediyor
 
arkadaşlar takıldık kaldık yardımlarınızı beklıyorum arçelik 4300 programlama H ye gelmeden çiçek resminin orda su alıyor yumaşatıcı gözünden biraz çalışıyor tık deyip duruyor beyinden ses falan gelmiyor aynı çiçek resminden P YE gelmedende var ordada aynı şekilde kalıyor elle müdahele edince beyine devam ediyor
 
Bahsettiğiniz durum normal. Sentetik ve yünlü programlarında makine son durulama suyunu boşaltmadan durur ve bekler.

Pamuklu programında ise yumuştıcı kısmında mı takılı kalıyor acaba? Yani C'ye geldiğinde pompanın devreye girmesi gerekli. Makineniz C'den önceki adımda takılı mı kalıyor, yoksa C üzerinden pompayı devreye sokmayıp devam mı ediyor?

İkinci ihtimal ise pompanızın arızalı olma ihtimali yüksek. Hatırladığım kadarıyla bu modeller prosestat boş konuma gelmeden sıkmaya geçmezler.
 
sorun çözüldü kazandan pompaya bagalanan hortumun içerisinden eski 1000 lira cıktı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst