Arçelik 4210 s

sayın ustalarım benim sorunum da su tahliye pompasının fişlerinden biri çıkmış bir uç su seviye anahtarında takılı durumda ama diger uç boşta boştaki ucu nereye takacagım konusunda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler...arçelik 4120
 
sayın levent 01 makina su jetli mi ? çıkan kablo pompanın hemen yanındamı?,soket kare mi normal soket fişimi ?
 
agbi çıkan kablo pompanın ordan degil pompadaki uçlar takılı .su jet dedigni anlayamadım biraz açarmısın ..

bu arada soket normal soket fişi uçlardan bir tanesi su seviye anahtarında takılı durumda diger uç boşta
 
Son düzenleme:
Sn.levent01

Forum içerisinde Aynı içerikli mesajı birden fazla yazmak yasaktır konu burdan takip ediniz diğer mesajlarınız silinecektir devamı halinde uyarı alacaksınız.
 
makina modeli tam yazarmısın arka etiketten ya da foto ekliyerek sorunu söylersen işin daha çabuk hallolur .model konusunda şüphelerim var 4120 sj ise karta üzerinde dört kablo olan beyaz soketle girmesi gerek .
 
değerli arkadaşlar verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim makinayı açtığımda kontrol edip uygulamaya çalışacağım.
 
agbi makine 1997 model 4120 arçelik. sj gibi bir eklentisi yok.kartıda söktüm ama komple takım olarak fişler var tek fiş takılacak yer yok. makinenin resimlerini çektim ama nasıl yükleyecegimi bilmiyorum daha acemiyim özür dilerim
 
Son düzenleme:
slm arkadaşlar bakıyorumda herkez usta olmuş ali abi sen yanlış anlama (alfa romeo) ya arkadaşlar ben kendim 12 yıldır bu işin içindeyim ama böyle saçmalık görmedim ısıtılarak takılıyormuş rulman veya bilyalar......! biriside çıkmış makineyi yenile birisi ordan beyin v.s.. bilmiyorsanız veya bu gibi forumlara ilk defa katılıyorsanız o zaman kulaktan ve ordan burdan ögrendigin saçma fikirleri yazma birisi ordan ısıtılarak takılıyor diyormuş hemen ordan biriside ısıtarak tak diyor..! bari bırakında işi bilenlere..! saçma konular veya bilgiler yazıpta milleti daha fazla zarara sokmayın.! 46 kardeş makinenin amasörlerine bak ve yeri dengelemi kontrol et. kim bilir rulman veya 3 ayak degilde motor bilyesinden ses geliyordur..! bunları kontrol et tekrar ( ALFA ROMEO ALİ ABİ SÖZÜM SANA YOK ) NOT: HERKEZ İŞİNİ YAPSA KRİZ MRİZ KALMAYACAK.!! OKE:) SAYGILAR merkez servis.
 
Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba benim sorunuma cevap veren olmadı.lütfen yardım bugünde bu makineyi yapamazsam hurdacıya verecegim .sorunum şu:arçelik 4120 tipi 1997 model bir makinem var.su tahliye pompasından gelen kablolardan biri yerinden çıkmış durumda. kablonun biri su seviye anahtarında takılı durumda, diger uç boşta duruyor.bu uç nereye takılacak?. program anahtarınamı ,yoksa başka bir yeremi.birde elektronik kartı baktım ama tek fiş takılacak yeri yok .kople takım olarak fişler var.lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.yada baglantı şeması nerden bulabilirim.şimdiden teşekkürler.
NOT : pompadaki uçlar takılı durumda
 
Son düzenleme:
kapı kilidinde boş soket yeri varmı ? kablo nereye kadar uzanıyor ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,558
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst