Arçelik 3340f model çamaşır makinası arızası

10_ur

Üye
Katılım
24 Mar 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
32
merhaba arkadaşlar arçelik 3340 f model ekransız çamışır makinası programı giriyorum ancak yıkamaya başlamyor. kapagını kitliyor öle bekliyor yıkamaya başlamıyor..
 
Makinanıza su gelip gelmediğini kontrol ediniz. Makinanızı sıkma "c" programına getirip çalışıp çalışmadığına bakın.
 
Son düzenleme:
kLAPAN ve ya proqramator arizali ola bilir.Kapi kapandiqdan sonra su giris klapanin islem yapma sesi geliyormu ve ya ora elektrik geliyormu (220v) onlari kontrol et.Ora elektrik geliyorsa klapanda islem yapma sesi geliyorsa filtireler tutulmus ola bilir veya su donmus ola bilir.Kontrol et.
Islerinde ugurlar .Kolay gelsin
 
ilgilendiginiz için teşekkürler. makina su alıyo ama dönmüyor. su aldı bekliyor. su yu geri de sıktıramıyorum..
 
su pompasına bak tıkalı ola bilir hortumlarda bir cisim sıkışmış olabilir veya su seviye termostatına gelen hortum çıkmış olabilir kazanın yan tarafında ufak dairesel bir cihaz kazandan ince bir hortumla birbirine baglıdır bunlar saglamsa ana kart arızalıdır kolay gelsin
 
su alıp dönmüyorsa,suyu boşaltıp sıkmaya geçmiyorsa sorun motor kömürlerindendir...
 
Bu model Makinadan bende de var iki kere başımıza şöyle bir olay geldi bir keresinde kalın güneş perdeyi yaktımı yırttımı anlayamadın.İki gün öncede kanepe örtüsnü yırttı makina 10 senelik her zaman yapmıyor sorun ne olabilir kullanım hatasımı acaba yardımcı olursanız sevinirim yeni makina alamam teşekkürler.
 
arkadaşlar başına böyle bir olay gelen varmı yardım...
 
Dostum tamburun içine baktın mı bir tel veyahut tempurda olan bir tırtıklanmadan yırtıyordur.dikkatlice bir bak yada kazanın içine tel kaçmişta olabilir.
 
arkadaşlar başına böyle bir olay gelen varmı yardım...

kapak körük lastiğiniz deforme olmuştur. tambur - körük arası açılma yaptığından dolayı çamaşır sıkıştırıp yırtma yakma sorunu yapabilir. körük değişimi gerekli
 

Forum istatistikleri

Konular
127,961
Mesajlar
913,924
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst