Arçelik 2200 Çamaşır makinası Deterjan

Katılım
1 Tem 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
Merhaba . Halen kullandığımız Arçelik 2200 makinamızın deterjan kutusu su girişleri deforme olmuş. Yeni bir kutuya ihtiyacım var. Sıfır yada çıkma nereden bulabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum
selamlar
 
https://www.uygunparca.com/camasir-makinesi-deterjan-kutusu-2003400000/arcelik/ary2200
Bu tarz bir parça için çok pahalı tabi siz bilirsiniz doğrusunu,parçayı söküp marka bağımsız beyaz eşya tamircilerine ve yan sanayi beyaz eşya satanlara sorun,İstanbul'da iseniz yarın gün içinde bildiğim parçacıların iletişim bilgilerini yollayabilirim, internetten hayır yok çünkü.
Ekleme :Şuda var sormak lazım.
https://www.ar-tek.com/detay.aspx?I...-ocm-deterjan-kutusu--2100-2200----2003400000
Şunun fiyatı uygun stokta varmı sorun
https://www.online-yedekparca.com/arcelik-camasir-makinesi-deterjan-kutusu-3278
 
Son düzenleme:
Mrb Son yazdığınız siteden satın almak için ödeme yaptım. Önceden de teyit ettim sözde bana link yolladılar bunu satın alın diye ne yazık ki ürün ellerinde yok. Yani olmayan şeyi satmak istiyorlar. ilk sitede de görünüyor ama 544 TL bir fiyat var. Şuan sarı sitede bir vatandaş parçalamış satışa koymuş görüştüm yarın detaylandıracağım o hepsini toptan satmak istiyor. Ben sadece kutuya talibim dedim bakalım teşekkürler yardımlarınız için
 
Son düzenleme:
Yaşadığınız şehirde hurdacıları/çıkmacıları ve ev aletleri parca satanları bulunuz. Her yönden probleminizi kolayca çözebilirsiniz. Bulma işlemini; yetkili servise sorarak çözmüştüm.
 
istanbuldaysan bana ulaş yardımcı olayım
Mrb .Teşekkürler. İzmirdeyim. Çözümü şöyle buldum. Arızalı başka bir arçelik makinamızdan aktardım. Sadece biraz tadilat yaptım. Şuan gayet güzel çalışıyor. Ev içinde olmadığı için görsel olarak sorun yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst