Arçelik 12000 btu klima arızası !

yokmu

Üye
Katılım
19 Ağu 2009
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
37
arkadaslar geçen gün klimada gerçekleşen arızayı anlatıyım cihaz inverter değildir. r22 gazlıdır. cihaz ısıtmada çalısıyor ve iç ünite fanı çihaza komut verdikten sonra 3-4 dakika sonra devreye giriyor ve 2 dakika sonra fan iki dakika sonra devreden çıkıyor cihazda 20 bar civarında basınç var ve kompresör aşırı ısınıyor el sürülmüyor bu cihazda olası arıza ne olabilir yardımlarınız için teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
evaporatör ısısına baktınız mı ?

4 yollu vana düzgün çalışıyor mu ?
 
cihazın gazını boşaltın.25 dk vakum yapın tekrar gaz verin . düzelecektir.
 
basma basıncı 20 bara ulaşıyor evaporatörünüz ısınıyor ama fan çalışmıyor ise tahminim batarya sensörü arızalanmıştır. iç fan bu sensörde okuduğu sıcaklığa göre çalışır durur.. eğer deneme şansınız varsa cihazı çalıştırırken fanı manual 3. kademede çalışacak şekilde ayarlayıp denermisiniz?..

kolay gelsin iyi çalışmalar..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,307
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst