ARÇeLiK 8103 he

fatihasafd

Üye
ARÇeLiK 8103 he çamaşır makinemi ilk açtığımda 00:44 çıkıyor ve program değişimi yapamıyorum ayrıca o programdada çalışmıyor takılı kalıyor, beyni karışmış olabilir mi? Reset atıyorum hatada vermiyor sorun neresindedir acaba yardımcı olabilir misiniz??

Merhaba. Makinenizin program bitimine tam 44 dak. kala "dondurma" tuşu ile durdurulup kapatılmış veya elektrik tam o esnada kesilmiş olabilir. Çünkü makinenin hafızası bu durumda en son kaldığı yerden bu "dondurma" tuşuna tekrar "başla" şeklinde basılınca yine devam eder ve bu yarım programı böylece bitirir. Sadece böyle bir durum söz konusuysa "başla" tuşuna basarak bu programı devam ettirip bitirin.

Böyle bir durumda bu makineyi "RESET" lemeye de pek gerek yoktur aslında. Bazen de makine bu kayıtlı hafızayı unutur, siler ve tekrar açıldığında sadece üç çizgi (yan yana) çıkar normal bir şekliyle, yani bu sayısal rakamlar hiç çıkmaz, o zaman kendiliğinden "RESET" lenmiş demektir. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba. Makinenizin program bitimine tam 44 dak. kala "dondurma" tuşu ile durdurulup kapatılmış veya elektrik tam o esnada kesilmiş olabilir. Çünkü makinenin hafızası bu durumda en son kaldığı yerden bu "dondurma" tuşuna tekrar "başla" şeklinde basılınca yine devam eder ve bu yarım programı böylece bitirir. Sadece böyle bir durum söz konusuysa "başla" tuşuna basarak bu programı devam ettirip bitirin. Böyle bir durumda makineyi "RESET" lemeye de pek gerek yoktur aslında. Kolay gelsin.

00:44 deyken başlat tuşuna bastım fakat çalışmadı,bende resetleme gereği duydum ama hiç birşey değişmedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Programın iptal edilmesi Başla / Bekle / İptal tuşunu 3 saniye basılı tutun. Başla sembolü yanıp söner. Program hangi adımda iptal edilmişse o adımın sembolü yanık kalır. Ekranda “End“ görünür ve program iptal edilmiş olur.

Slm kendiliğinden düzeldi akşam,sabah çalıştırmak istedik, yine aynı hatayı verdi.ana kart veya beyin arızalı olabilir mi ?
B291D696-1A1C-4515-8FB5-8E872991F69D.jpeg

göndermiş olduğunuz fotoda
eco mode ekranda görüyor kapak kilitli göstermiyor ,
şu anda kapak açık mı ?
kapak açık değilse kapak kilidinde problem olabilir .

11.png

Evet eşim kapıyı aç kapa yapmış akşam normale dönmüş sabah dediğim gibi tekrar aynı hatayı vermiş,sıkıntı kapak kilidinde sanırım,kapak kilidi ile ilgili yapabileceğim bi Öner’iniz varmı?Servis çağırmadan,teşekkürler yardımlarınız için

Şimdi de bu ekran görüntüsü var.

Ekli dosyalar

• C84FA942-713C-4719-9E32-CC8B295A374F.jpeg
    C84FA942-713C-4719-9E32-CC8B295A374F.jpeg
    168.8 KB · Görüntüleme: 50
Moderatör tarafında düzenlendi:
foto gördüm eco mod 44 dk
hiç bir proğram tuş işlemiyor mu ?
tam bilmiyorum
üst ekran ( sol sağ )
sol sıkma hızı
sağ ısıtma derecesi
ekran yok .
kart ve kablo ?

111.png

Son düzenleme:
Bu şekilde hiç bir program işlemiyor.ara ara gelip gidiyor.

Forum istatistikleri

Konular
130,310
Kullanıcılar
453,584
Son üye
khanuslu45

Yeni konular

Geri