ARİSTON-iNDESİT EVO=II HATA kodu okuma (resimli anlatım)

Ariston avd8x j9 soketine motorun üstündeki soketten su akmış kaçakakım rölesi atmış evin ondn sonra ne motor dönüyor nede su alıyor sorun nerde yorumlarınızı bekliyom.
ULN2003 yenisiyle deyisdir
 
Herkese merhabalar. Benim hotpoint ariston armxxl129eu camasir makinem suyu tam isitmiyor. Rezistansi olctum saglam. Olcu aletini rezistansa bagliyorum makineyi calistiriyorum bir sure sonra rezistansa voltaj geliyor. Kac derecede olursa olsun 2 dakika sonra voltaj kesiliyor. Yani suyu daha tam isitamadan enerjisi kesiliyor. Sıkıntı ntc demidir. Yoksa beyindemidir. Yeni bir ntc aldim o hic çalıştırmadi. Aldigim ntc den kabloyu sokup Orjinal ntc ye bosta bagladim makineyi calistirdim suyu isitti. Orjinal ntc yi tekrar yerine takip calistirdim yine 2 dakika sonra rezistansin enerjisi gitti. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.kolay gelsin.
 
İyi günler sayın ustam ariston avl 85 makina su alıp bekliyordu bazen bir iki gün sonra denediğimizde sorunsuz çalışıyordu kartta Röle arızası ve uln2003a entegre de sorun vardı Röle entegre ve kondansatörleri değiştim şimdi göstergenin ışıklarında yanmıyor başlat kilit program hiç biri çalışmıyor arl 85 kart takıp denedim göstege kontrol paneli çalıştı ama makinada hiç hareket yok yardım edebirmisiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
127,955
Mesajlar
913,894
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst