anolog modül destegi

smtone

Üye
Katılım
30 Mar 2012
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
35
arkadaşlar merhaba çalıştıgım iş yeri tarafından fiyatlandırma ve uygun sistem seçmem için araştırma yapmam isteniyor.özetleyecek olursak bir sistemde 20nin üzerinde anolog input ve yaklaşık 10 anolog output olacak (digital ı/o sayısını bilmiyorum).bu durumda deltaya ait plclerde AIO modüllerinde max sınır nedir.tarama süresi olarak en hızlı ve kararlı çalışacak modeli nedir.ilave modüller max.kaç AIO oluyor.bu bahsettigim sistemde ayrıca operatör panelde kullanılacak ve aynı sistemden 6 adet yapılıp izlenmesi istenecek.yani birbirleriyle haberleşmeleri gerekecek.plcler arası max.mesafe 300 m olacak siz olsaydınız hangi plc tercih ederdiniz delta bu iş için yeterli olur mu?yada siemens s7 300 mü kullanılmalı.Değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Arkadasim ENDA PLC ler icin kaba bilgi vereyim.

CPU ya toplam 16 modul takabilirsin. Analog moduller EXM-42A (4İ/2O), EXM-40A (4İ) ve EXM-02A (2O) seklinde. Bu durumda 4/2 den 5 tane kullanirsan yetecektir.

ELC-386 serisi Modbus TCP yi destekler. Ethernet portlu panellerden de kullanirsan uzak mesafelerden de bilgileri rahatlikla ve sorunsuzca okuyabilirsin.

NexusHD2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,631
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst