Ankestre bağlantısı

Korpixy

Üye
Katılım
27 Ağu 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
32
Merhaba ustalarım ankestre kurumda 2 adet kablo bulunmakta ve kablonun iki ucu boşta olup Türk Telekom tarafından not kağıdına daire numaram yazılmış.
İnternet bağlantısı yapmam için hangi kutuya nasıl bağlantı yapabilirim. Oldukça karışık geldi ama vereceğiniz tüyolarla inş yapabilirim. Ankestre kurumun resmini paylaşıyorum. Kablonun ucu en üste bulunan yere takılı
56667
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Telekomun kağıda yazmış olduğu senin int. hattın o sabit. Senin evdeki telefon prizinden gelen telefon hattı kablosunu o krmaşık kutunun içinde bulup telekomun kablosuna bağlaman lazım.
Bunu en pratik şekilde nasıl yaparsın? ölçü aleti ile yoksada pilli bir zil alıp tlf prızinde ki kabloları birbirne (kısadevre) bağla o karmaşık kutuda zille uçları ara bulduğunda elinde ki zil çalacaktır.
 
Sağolun ustam ama anlamadığım şey o iki kablonun ucunu bağlamak Türk Telekom görevlilerinin görevi değil mi
 
Telekomun görevide senin evden gelen kablo belli olsaydı bağlarlardı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,170
Mesajlar
915,623
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst