Ankastre fırın pisirmesinden memnun değiliz modifiye etmeyi dusunuyorum

O zaman ne kasae rezistans varsa değiştireyim yeterki cozsun

Beko AFE 22300 IK
Beko OIE 22300 X
Turbo devrede, devrede değil
Turbo da daha iyi kek olur deniyor .
 
rezistanslar ısıtıyor mu ? biri çalışmasın
 
Fırının resmini koysaydın keşke kaçtane rezistans olurkı iki adet.
59147




Tam olarak bu
 
Usta bu tür fırınlar da sorun alt ve üst rezistansın yanısıra fan ile ısıyı yaymak ve yayılan ısı ile yemeği pişirmek. Bende aynısından vardı, servisi çağırdım durumu anlattım gelen servisin yanında fırını söktüm. Ne olsa beğenirsiniz? Fırının alt rezistans yeri boş yani yeri belli fakat rezistansı takmamışlar. Servis diyorkı bu modeller böyle dedim ki Güneş enerji veriyor yel değirmenleri dönüyor halk yemeği bununla pişirirmi? Eleman olmaz dedi. Rahmetli anam rüzgarla yemek pişirmek ne zaman icat oldu da biz duymadık? Servis kaçıp gitti. Kendim iki adet rezistans alıp yerlerine takınca iş düzeldi. Size zahmet olacak bakın buda aynı olmasın?
 
garanti süresi bitti diyorsunuz ,
bu zamana kadar farkına varmadınız mı ? ( pişirme sorunu )
sonradan mı ( garanti bitimi ) pişirme sorunu ?
 
@GUNAY ELEKTRIK mantıklı hocam sokup bakacağım ona benzer bir şey aklıma geldi

@arkaplan ya aslında farkındaydık ama yıllar önce Bosch servisini arayıp bulaşık makinemiz iyi yıkanıyor dediğimizde tuz parlatıcı ayarı yapıp gittmisti en son makineyi değiştirdik bu tecrübeden sonra inanıyorum ki bilinçli yapılan şeyler ayrıca Arçelik servisde eski çalışan bir arkadasima söyleşide genelde bir kek yada börek hazırlayın denir sonra yanında pişirilir görülür ki pişiriyor da tamam bunlar böyle der çeker giderler dedi iyice soğudum e tabir birde geçen gün sağlam fırının sahibi gelip kadınlar fırında bir seylee pişirince kız kesinlikle sizin fırında bir şey var dedi sonra kafama takildi
 
Geçmiş olsun, ilk yapacağın sizinkinin rezistanslarına ulaşıp resimle hatta gövdeden de sök üzerinde soğuk damga şeklinde model ve güç bilgisi var bunları da resimle veya not et, kayınvalideden müsade isteyip aynı işlemi yap sizinkisiyle karşılaştır. Muhtememlen @GUNAY ELEKTRIK in dediği gibi tek rezistans çıkma ihtimali var ki 2 katı sürede pişirmede tek mantıklı açıklama bu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,327
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst