Ani su ısıtıcı

fise takıyorum dıyor zaten 16 a olması normal sigorta kutusundAKI 16 a sıgortayıattırana kadar ana sıgortada atıyor
 
32 amper makine sigorta attırır ve sen prize takamazsın çöünkü prizler 16 a üstünde erir.
bunun direkt şebekeye bağlanması gerekir.
önce bir komple ısıtıcıyı sök. switch var onu bak bakalım erimiş olabilir. onlar eriyor genelde. ya da üstte termostat var. eğer tersmostat ya da rezistans, ve yahut alttaki db kilid switchinde sızma var da şaseye akım kaçıyorsa bina da kar varsa bu durumda o nedenle atıyordur.
 
Bir kaç seneden beri forumda tartışılan konuşılan bir konu, üzerine düşeni yap araştır oku, çok riskli bir yapı hem marka değilse emniyet elemanları da taklit olduğundan görev yapmayabilir ya da çok çok tesadüfi ... Cihazın ilk sahibi isen k. kitapçığında tesisatı nasıl olmalı nelere dikkat eilmeli madde made yazar!
 
Sigortayı attıran bu cihaz değil arkadaşlar bunu yeni takmayı düşünüyorum.söktüğüm cihaz eski ve kullanışsız. Resimdeki cihazı öğrenciyken kullandım. Kullanışlı bir cihaz. Ana Hattan kablo çekmek lazım o zman en iyisi bu işten anlayan birine hat çektirmek teşekkür ederim bilgiler için
 
haa şimdi bastı.
evet kendine ait hattı olmalı. ya da eski makinenin sigortası 32 amper ise ya da sigorta 32 amper olmasa da 2.5 luk Şebeke kablosu varsa tesisatta sadece sigorta yükseltilip bu makine bağlanabilir.
bu makinelerin en büyük sorunu çıkışlarına konulan musluklar dostum. sakın diyim öyle bir şey yama. ya da eski makinede varsa da o musluğu bypass ettir. çok kişide o musluk nedeni ile makine gümledi. misal bizim ev, halamın evi. başka sorun olmaz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst