Anfi tamiri

Katılım
24 Eki 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
stüdyo tipi eski bi anfi var elimde.
8 giriş 8 çıkış
çıkışlardan ses gelmiyor.
Anfi tamiri yapabilecek arkadaş var mı?
saygılar.
 
aynı sorun bende de var 4 dğ sağlam ama 4 dün ses gelmiyor
 
poıneer marka anfim var 12 v verdiğimde anfi nin led lanbası sürekli yanıp sönüyor hata veriyor ayrıca transistörler ve kondansatörler sağlam bu arıza neden kaynaklanır şimdiden tşler
 
tiristörleri iyi ölç biride arıza olabilir bitanesi anfiye standby yaptırır hata verir veya direnç lere bak konrol et
 
adana çağlar hoparlör; garantili hoparlör tamirive işçilik deneyimiyle müşterilerine hizmet veren bir firmadır. her türlü hoparlörün tamiri garantili bir şekilde yapılarak, hoparlörün ömrüne ömür katılıyor.
bir çok hoparlör tamiri firmasının yakından takip ettiği, birçok fuarda bulunan çağlar hoparlör, bu tecrübeleri müşterilerine yansıtır. böylece daha iyi bir hizmet verilmiş olur.

gün geçtikçe kendini yenileyen çağlar hoparlör, bir çok fırsatla siz değerli müşterilerini beklemektedir. en uygun fiyata, en iyi hoparlör tamirini yapmaktayız.

isteğe göre hoparlör satışıda yapmaktayız. hoparlör tamir ettirmek veya satın almak için lütfen tıklayın

yapılan işlemler ve kullanılan malzemeler son derece önemli olup her tamir edilen hoparlör de çağlar hoparlör tarafından en az 6 ay garantili olup müşterilerine sorunsuz hizmet vermeyi ilke edinen ve adana ve çevre illerde bu hizmeti kargo ile müşterilerine yansıtmaktadır.
yılların verdiği tecrübe ile hoparlör tamirinde adana da tek ve türkiyenin birçok şehrine hizmet götüren çağlar hoparlör siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir.
ustamızdan (selçuk çağlar )mekanı cennet olsun aldığımız tecrübeler sayesinde bu mesleği unutturmayacağız
kullanılan malzemeler orijinal hoparlör tamir malzemeleri olup herhangi birsıkınıtı meydana getirmemektedir.yapılan işlemler sonucu tamir edilen hoparlör veya woofer bilgisayar destekli ses denetim cihazında teste tabi tutulduktan sonra yeterli onayı alan hoparlör ve woofer müşterilerine teslim edilmektedir

herhangi bir sorunda yapılan işler garantili olup hoparlör tamirinde yılların tecrübesi ile sizlere hizmet vermekten gurur duyarız referansımız yaptığımız işlerdir.

facebook taki resimler için lütfen Otomasyon"https://www.facebook.com/profile.php?id=100000223917824&ref=tn_tnmn"]TIKLAYIN[/URL]
 
Son düzenleme:
cihazın arızasını anlayan biri oldu mu ? Merak konusu gerçekten..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,975
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst